Hamile miyim

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Merhaba burda yeniyim ve acemiyim bu konularda ama bugün regl olmam gerekiyordu olmadım sabah regl le aynı sancılarla uyandım ama olmamışım göğüslerimde hassasiyet yok ama göğüs ucum acıyor idrar testi yaptım evde negatif ti lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🏻😢

Merhaba burda yeniyim ve acemiyim bu konularda ama bugün regl olmam gerekiyordu olmadım sabah regl le aynı sancılarla uyandım ama olmamışım göğüslerimde hassasiyet yok ama göğüs ucum acıyor idrar testi yaptım evde negatif ti lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🏻😢
Daha gecikme durumu dahi olmamış. Biraz daha bekleyin olmazsa kan testi verin. Başka da yardımcı olunacak ne olabilir bilemedim.

Bende yeni hamileyim sizin gibi dayanamadim 1 gün geçti yaptım negatif 2 gün geçti yine negatif sonra beklim dedim 3 gün sonra tekrarladım kan testini 6.5 ile öğrendim umarım sizde de vardı
Bende yeni hamileyim sizin gibi dayanamadim 1 gün geçti yaptım negatif 2 gün geçti yine negatif sonra beklim dedim 3 gün sonra tekrarladım kan testini 6.5 ile öğrendim umarım sizde de vardır.
Çok sabırsızım ilk olucak çünkü biraz daha zaman geçmesini bekliycem Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllahj

Çok teşekkür ederim benim de ilk bundan önce bı de kimyasal gebelik olmuştu biraz tedirginim ama herşey Allah'tan size de ve isteyen herkese Allah'ım nasip etsin 😊

Back
X