Ohoo canım geç kalmışsın bile kalk hemen test alKızlar reglimi 4 gün geçti sizce hamilemiyim dir? Test yapmak için erken mi
Yapmadim halenTurşulara devam mitest yapmadin mi hala?
Meslegimden dolayi kasaba gibi yerdeyim inşallah yarın alacağım testOhoo canım geç kalmışsın bile kalk hemen test alheyecanda bırakma bizi
İyi akşamlar, acaba beklenen adet tarihinden bir gün önce test yapsam doğru sonuç verir mi? Hamilelik düşünmüyorum şu an ve şüpheli ilişkiden 20 gün geçmiş olacakOhoo canım geç kalmışsın bile kalk hemen test alheyecanda bırakma bizi
Verir ama gec dollenme olduysa veremeyedebilirİyi akşamlar, acaba beklenen adet tarihinden bir gün önce test yapsam doğru sonuç verir mi? Hamilelik düşünmüyorum şu an ve şüpheli ilişkiden 20 gün geçmiş olacak
Test yaptınız mıKızlar reglimi 4 gün geçti sizce hamilemiyim dir? Test yapmak için erken mi
Kızlar reglimi 4 gün geçti sizce hamilemiyim dir? Test yapmak için erken mi
Bir haftayi tam gerçirmişken rehli oldumKızlar reglimi 4 gün geçti sizce hamilemiyim dir? Test yapmak için erken mi
Maalesef regli oldum tam bir hafta geçmiskenTurşulara devam mitest yapmadin mi hala?
Bir hafta geç kaldigim reglide ama oldumOhoo canım geç kalmışsın bile kalk hemen test alheyecanda bırakma bizi
Yaa uzulme canim dogru zamanda gelsin insallah bebisinMaalesef regli oldum tam bir hafta geçmisken