Hamile miyim

Dilekdmr59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
425
112
33
25
Kızlar düzenli adet döngüm olmasına rağmen 2 gün geçikti dün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var sabahları çok aç uyanıyorum göğüs ucum acıyor halsizim ve akıntım çok acaba adeti gecikip testi negatif çıkan ama kanda hamile çıkan var mı içinizde yada bu konuda tahminde bulunan

Kızlar düzenli adet döngüm olmasına rağmen 2 gün geçikti dün test yaptım negatif çıktı ama belirtiler var sabahları çok aç uyanıyorum göğüs ucum acıyor halsizim ve akıntım çok acaba adeti gecikip testi negatif çıkan ama kanda hamile çıkan var mı içinizde yada bu konuda tahminde bulunan
Benimde adetim 9 gün geçti her ay düzenli olurdum ama yaptigin testler hep negatif salı günü kan testi yapacagim bazen psikolojik stresten falan gecikiyor sizde biraz daha bekleyin

5 aylık evliyim 5 gün reglim gecikti. Hamile olmak istiyorum eşimi bu haberle mutlu etmek. Ilk ay hamile kalamayinca doktora gittim rahim filmi ve hormonlarim tuplerim cok guzel cikti sonuçlarım. 27 yaşindayim. Doktor dedi 1 yıl yeni evlilerde normal folikasit verdi yolladi.

Back
X