İnsalh canım çok istiyorum çünkü ama doktor fazla öyle var gibi konuşmadı testi gösterdim %50 yalnislik oranı var testlerin dediTeste göre var cnm sonuçların çıksın hayrlisi ile insallh
Kan tahlili verdim ama hala sonuç cikmadi bekliyorumTestede kanda ne çıktı
4 gün varCnm şuan yeniyse kese gozukmz dye dusunuyorum ama adetine kaç gün var gectimi yada??
Kasik ağrılarım vardi ben daha önce düşük yaptım ve kist tedavisi gördüm acile gittim durumu anlattım o da direk kadın doğum uzmanına yönlendirdi canimDoktora cok erken gitmissiniz. Keske once kan tahliliyle takip etseydiniz. Regle 4 gun kala zaten hic birsey gozukmez. Erken davranmissiniz.
Kadin dogumcu progestan gibi bir ilac verdi mi?Kasik ağrılarım vardi ben daha önce düşük yaptım ve kist tedavisi gördüm acile gittim durumu anlattım o da direk kadın doğum uzmanına yönlendirdi canim
Evt verdiKadin dogumcu progestan gibi bir ilac verdi mi?
Tiroid hormonudur bugün bi arkadaşım 2 olması gerektiğini söyledi onunda yüksek çıkmışta gebelikte 2 demişti yani gene de bi araştırın istersenşz. .Kizlar TSH testi nedir gebelikte kaç olmasi gerek?
Gebelikte 2.5 civarında olması gerek. Bunun üzeri yüksek sayılır ve ilaç tedavisi başlanır. Bana da başladıla 4.53ken. 1 haftayı bitirdim yeni. Doğum yapana kadar ayda bir kontrolüm olacak. Sizin yüksekse acilen gidin doktora. Dahiliye ya da endokrin.Kizlar TSH testi nedir gebelikte kaç olmasi gerek?
Ayrıca hamilesiniz tebrikler. Kese için çok çok erken gitmişsiniz 2-3 hafta sonra gidip keseyi de bebeği de görebilirsiniz, az çok. Beta baktırın ve artış var mı diye takip edin. Ondan sonra dediğim gibi 2-3 hafta bekleyerek gidebilirsiniz.Slm herkese hanımlar size bir sorum olacak;ben bu gün gebelik testi yaptım fakat ikinci çizgi silik çıktı adetime 4 var ve şuan doktora geldim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili ve bir kaç tane daha tahlil istedi.belki kese küçük veya boş gebelik dedi tahlil sonuçlarına göre konuşalım dedi ama benim içim içimi yiyor hamile miyim değil miyim diye bana yardımcı olur musunuz lütfen
Bu şekilde canımGebelikte 2.5 civarında olması gerek. Bunun üzeri yüksek sayılır ve ilaç tedavisi başlanır. Bana da başladıla 4.53ken. 1 haftayı bitirdim yeni. Doğum yapana kadar ayda bir kontrolüm olacak. Sizin yüksekse acilen gidin doktora. Dahiliye ya da endokrin.
Değeriniz normal. :)Bu şekilde canım
Tşk ederim canım cvbin için inslh vardır daha doktorum sonuca bakmadiGebelikte 2.5 civarında olması gerek. Bunun üzeri yüksek sayılır ve ilaç tedavisi başlanır. Bana da başladıla 4.53ken. 1 haftayı bitirdim yeni. Doğum yapana kadar ayda bir kontrolüm olacak. Sizin yüksekse acilen gidin doktora. Dahiliye ya da endokrin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?