Hamile miyim

kbra-46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
35
4
1
25
Slm herkese hanımlar size bir sorum olacak;ben bu gün gebelik testi yaptım fakat ikinci çizgi silik çıktı adetime 4 var ve şuan doktora geldim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili ve bir kaç tane daha tahlil istedi.belki kese küçük veya boş gebelik dedi tahlil sonuçlarına göre konuşalım dedi ama benim içim içimi yiyor hamile miyim değil miyim diye bana yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_20230412_120111.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 108
Doktora cok erken gitmissiniz. Keske once kan tahliliyle takip etseydiniz. Regle 4 gun kala zaten hic birsey gozukmez. Erken davranmissiniz.
Kasik ağrılarım vardi ben daha önce düşük yaptım ve kist tedavisi gördüm acile gittim durumu anlattım o da direk kadın doğum uzmanına yönlendirdi canim

Kizlar TSH testi nedir gebelikte kaç olmasi gerek?
Gebelikte 2.5 civarında olması gerek. Bunun üzeri yüksek sayılır ve ilaç tedavisi başlanır. Bana da başladıla 4.53ken. 1 haftayı bitirdim yeni. Doğum yapana kadar ayda bir kontrolüm olacak. Sizin yüksekse acilen gidin doktora. Dahiliye ya da endokrin.

Ayrıca hamilesiniz tebrikler. Kese için çok çok erken gitmişsiniz 2-3 hafta sonra gidip keseyi de bebeği de görebilirsiniz, az çok. Beta baktırın ve artış var mı diye takip edin. Ondan sonra dediğim gibi 2-3 hafta bekleyerek gidebilirsiniz.

Bu şekilde canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-16-04-00-845_tr.gov.saglik.enabiz~2.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 116
Tşk ederim canım cvbin için inslh vardır daha doktorum sonuca bakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…