Hamile miyim

kbra-46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Slm herkese hanımlar size bir sorum olacak;ben bu gün gebelik testi yaptım fakat ikinci çizgi silik çıktı adetime 4 var ve şuan doktora geldim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili ve bir kaç tane daha tahlil istedi.belki kese küçük veya boş gebelik dedi tahlil sonuçlarına göre konuşalım dedi ama benim içim içimi yiyor hamile miyim değil miyim diye bana yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_20230412_120111.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 133
Ben ilk gördüğüm de korktum ya
Korkulacak bir şey yok aslında. Endişenizi anlıyorum hepimiz bu süreçten geçtik. :) Kese var mı ondan sonra bebek var mı ondan sonra kalbi atacak mı diye. Bu yüzden rahatça diyorum beta düzenli atmışsa 2 kereden fazla bile baktırmayın 2-3 hafta sonra gidin ultrasona. En azından endişelenmezsiniz. Stres çok etkiliyor :)

Ayn canım daha önce 2 defa düşük yaptım bunda daha çok korkuyorum

kimyasal gebelik gibi sanırım, bende de olmuştu. sağlıksız döllenme oluyor..

Adete 4kala kese gorunmez gebelik yeni oldugu icin. Bende 6 kala bundan dahada soluk cizgiyle ogrendim. İlk hcg 17 cikti. İki gunde bir hcg bakilmasi lazim. 1500 ve uzerinde kese gorunur. Kan verdinmi teste gore hamilesin

Adete 4kala kese gorunmez gebelik yeni oldugu icin. Bende 6 kala bundan dahada soluk cizgiyle ogrendim. İlk hcg 17 cikti. İki gunde bir hcg bakilmasi lazim. 1500 ve uzerinde kese gorunur. Kan verdinmi teste gore hamilesin
Kan verdim ama sadece TSH degerime bakılmış bende anlamadım beta HCG bakılması lazım değil mi

kimyasal gebelik gibi sanırım, bende de olmuştu. sağlıksız döllenme oluyor..
Adet oncesi hep silik cikar. Sizin dediginizi anlayabilmek icin iki gunde bir hcg degerine bakmak gerekir. Bu testlerle kimyasal gebelik anlasilmaz

Tamamen her satirina imzami atarim

Adet oncesi hep silik cikar. Sizin dediginizi anlayabilmek icin iki gunde bir hcg degerine bakmak gerekir. Bu testlerle kimyasal gebelik anlasilmaz
ben anlaşılır demedim. aynı şekilde bende de silik çıkmıştı, hemen doktora gitmedim adetimin geçmesini bekledim erken diye ama evde düşük yaptım. 1 buçuk gün sürdü kanamam çok sancılıydı, doktor kese göremedi aynı şekilde, kimyasal gebelik dedi.

Rabbim en kisa zamanda saglikli bi sekilde nasip etsin bekleyen herkese insaAllah

`