Hamile miyim

kbra-46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
35
4
1
25
Slm herkese hanımlar size bir sorum olacak;ben bu gün gebelik testi yaptım fakat ikinci çizgi silik çıktı adetime 4 var ve şuan doktora geldim ultrasonda kese gözükmedi kan tahlili ve bir kaç tane daha tahlil istedi.belki kese küçük veya boş gebelik dedi tahlil sonuçlarına göre konuşalım dedi ama benim içim içimi yiyor hamile miyim değil miyim diye bana yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_20230412_120111.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 108
Ya ben yeni 3aydir doğum yaptım kırkından hemen sonra adet oldum geçen ayda leke gördüm adet oldum sandım ama bidaha kanama görmedim 1bucuk aydirda adet olmadım inşallah hamile değilimdir

Canım adetin geçti mi kaç gün var

Ya ben yeni 3aydir doğum yaptım kırkından hemen sonra adet oldum geçen ayda leke gördüm adet oldum sandım ama bidaha kanama görmedim 1bucuk aydirda adet olmadım inşallah hamile değilimdir

1bucuk aydır adet olmuyor ama yeni 3oldu doğum yapalı

Yeni doğum yaptıysan âdet olmadıysan daha doktora gitmelisin
Ama kırkımdan sonra bir kere adet gördüm ondan sonra görmedim bu attığım teste çok silik cıkmış o silik çizgide baya sonra çıktı bişey varmıdır sizce

İyi de bunu henüz bilemeyiz ki. Reglden önce test yapanlarda hep silik çizgi çıkıyor zaten
Kızlar günaydın yardıma ihtiyacım var kafam çok karıştı. Son ilişkim 28 şubattı ve prezervatifle korunmuştuk.Yumurtlama dönemim de değildi. O ilişkiden sonra günümde adet gördüm ve normaldi. Şimdi bu ayki adet tarihim bugün. Sabah adet olmamıştım 3 ay önceden kalma artımed test vardı yaptım silik çizgi çıktı. Şimdi ise kanamam başladı pembe kırmızı şekilde ve hani peçeteye affedersiniz baya geliyor lekelenme gibi değil. Eğer hamilelik varsa 8 hafta olcaktı testin kopkoyu çıkması lazım değil mi? Tekrar test yapmalı mıyım? Kafam çok karıştı

Yani test kırmızı olması lazımdı inanın bilemiyorum. Kimyasal da olmuş olabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…