Hamile miyim

esmeeeas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
4
1
1
25
Merhaba iyi günler adetim biteli 15 gün oldu kasıklarımda ara ara ağırlar var ve bazı şeylere karşı koku hassasiyetim oluştu sivilcelenmeker başladı sanki adet olacakmışım gibi gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba test mi yanlış yoksa hamile değilmiyim?

En net sonucu kan vererek görebilirsiniz testler yanlış olabilir evet ama yine de ümitlenmeden bir kan testi yapabilirsiniz. Mideniz bozulmadıysa koku hassasiyeti kolay kolay olmuyor tabi psikolojik belirti değilse

En net sonucu kan vererek görebilirsiniz testler yanlış olabilir evet ama yine de ümitlenmeden bir kan testi yapabilirsiniz. Mideniz bozulmadıysa koku hassasiyeti kolay kolay olmuyor tabi psikolojik belirti değilse
Miğde bozulması yok ama pilav yedim mesela tadı ekşimiş gibiydi sarımsak çürümüş gibi kokuyordu anlamadım. Adetime 15 gün kala kanda gebelik çıkarmı

Miğde bozulması yok ama pilav yedim mesela tadı ekşimiş gibiydi sarımsak çürümüş gibi kokuyordu anlamadım. Adetime 15 gün kala kanda gebelik çıkarmı
15 gün varsa çok erken ovulasyon testi falan yaptın mı? Eğer yumurtlama dönemindeysen o da yapabiliyormuş bazı insanlarda

Yumurtlama dönemim 6 gün önceydi klasik normal gebelik testinden aldım
Anladım dediğin tarihte yumurtladıysan çok düşük bir ihtimal 3 gün sonra falan öğrenebilirsin ama aslında 6-9günün daha var canım ben adetin gecikeli 15 gün olarak anlamışım okuduğumda. Brnce bir hafta geçmeden boşa kan verme o zaman gebelil olsa da yüksek ihtimal çıkmayacaktor boşa moralini bozup bebiş varsa da bebişi etkileme bence

Teşekkür ederim

Adete 15gün varken hamilelik mi daha oluşma zamanından bahsediyoruz .. bu yaşadıklarınız sıradan tesadüf şeyler. Hamilelik olma ihtimali %0.1

Adetin bitmesi onemli degil ovulasyon tarihi önemli. Testi erken yapmışsınız. Regle bir iki gün kala yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…