Hamile miyim

yaren c

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
20
2
6
19
Merbah bı bakarmisiniz test yaptım 2 dakka sonra baktım daha bakmadım beklemedim sonra baktım ikinci cizgi çok az çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20230424_021624.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 75
Üzmek istemem ama sonradan üzalmek dahada kötü ben 7 gün gecikmeyle ve burdan daha koyu bir testle hamileyim duyi sevinirken kimyasala döndü , yarın test yapıp koyulaşmasına bak. Umarım hamilesindir çok yıpratıcı bur dönem

Geçmiş olsun canım ama bunun teste çıkan koyulukla ve ya silik olmakla bi alakası yok

Evet canım teste göre hamilesin adetini ya çok az bir süre geçmiş ya da 1/2 gün var öyle yapmışın testi bence 4-5 gün bekle hem kanda değerler yüksek çıkar hemde birdahaki test daha koyu olur en fazla 3 haftalık bir gebelik gibi geldi bana

Geçmiş olsun canım ama bunun teste çıkan koyulukla ve ya silik olmakla bi alakası yok
Hayır şunu söylemek istedim, bende test yapıp hamileyim diye sevindim ama sonra kimyasal çıktı. Değerimde baya yükselmişti o yüzden bariz belli bir silik ikinci çizgim vardı . Testler de artık mutlu olmak için erken en doğrusu kan. Ben sonradan hayal kırıklığı yaşadığım için söylemek istedim

Testin koyulaştıkça değer yükselmiş oluyor ya hani, kimyasalda değer yükselmediği için yavaş yavaş silikleşiyor , koyulukla siliklikle alakası bu

Testin koyulaştıkça değer yükselmiş oluyor ya hani, kimyasalda değer yükselmediği için yavaş yavaş silikleşiyor , koyulukla siliklikle alakası bu
testi ne zaman yaptığın ile kaynaklı ikinci çizginin koyulaşması bu da benim testlerim senin dediğin gibi olsaydı canim şuan 2 yaşında kızım olmazdı yani geç döllenme ve erken döllenme ile alakalı adetten 5 gün sonra bile silik çizgi görenler var çünkü geç döllenme olduğu için kimyasal gebeliği teste anlayamazsın oda normal bir gebelik gibi görünür teste

Eklentiler

• 400C1EEA-171B-432D-AF60-A9B7E55EEB42.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 58
Ben ya türkçe konuşmuyorum ya siz beni anlamıyorsunuz , demek istiyorum ki normal bir gebelikte değer hani yükseliyor ya Canlarım, atıyorum bugün 15 çıkan değerle yaptığın silik test 3 gün sonra 500 lerle daha net çıkıyor ya, heh işte testteki koyulaşma değerin artışınıda evde takip etmemizi sağlıyor ya, bende bundan bahsettim ki beni yıkan bir olaydı sizde yaşamayın testler de artık kesin sağlıklı bir gebelik dememize yeterli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…