Hamile miyim?

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Merhaba Kizlar :)

bebek sahibi olmak istiyoruz ve esimle 2 günde bir düzenli olarak birliktelimiz var sizce bu ay olmusmudur 😍

Uygulamaya göre 7 gün sonra adet görmen gerekiyor ve asiri derecede bi agri/bir tuaf hissetme var genital bölgemde kasik agrisi oluyor gögüslerim sisik cok sivilcelendim bu ay malesef belirtiler regl gibi oldugu icin bilemedim tam.. nasil dayancam bilmiyorum dua edinde olsun

• Beğen
Reactions: As6
Merhaba Kizlar :)

bebek sahibi olmak istiyoruz ve esimle 2 günde bir düzenli olarak birliktelimiz var sizce bu ay olmusmudur 😍

Uygulamaya göre 7 gün sonra adet görmen gerekiyor ve asiri derecede bi agri/bir tuaf hissetme var genital bölgemde kasik agrisi oluyor gögüslerim sisik cok sivilcelendim bu ay malesef belirtiler regl gibi oldugu icin bilemedim tam.. nasil dayancam bilmiyorum dua edinde olsun
Idrar testi yaptın mı

Yumurtlamana bağlı cnm
Erken yumurtladiysan cikma ihtimali var
Erken gebelik testi alıp yap yarin sabah ilk idrarinla
Ben uygulamaya hep baktigim icin acaba dogrumu yumurtlama günüm bilmiyorum hic. Uygulamaya göre gecen hafta pazar yumurtlama günümmüs

• Beğen
Ben uygulamaya hep baktigim icin acaba dogrumu yumurtlama günüm bilmiyorum hic. Uygulamaya göre gecen hafta pazar yumurtlama günümmüs
Uygulama yaniltiyo insanı
Bnde mesela yumurtlama agrisi oluyo anliyorum ama uygulamadan da bakiyorum ayni güne denk gelmiyo
Her ay farklı olabiliyo yumurtlama

Uygulama yaniltiyo insanı
Bnde mesela yumurtlama agrisi oluyo anliyorum ama uygulamadan da bakiyorum ayni güne denk gelmiyo
Her ay farklı olabiliyo yumurtlama
Off nasil anlicam bunu…
2 günde bir düzenli oldu bilmiyorumki artik allahdan dilegim olmusdur bebegim

• Beğen
Benim adetime 8 gün vardi gebeligimi ogrendigimde
9 gün varken bile cikani duydum sen bilirsin canım 😂 yumurtlama tarihine bağlı onun erken çıkması

bende uygulamaya göre yapardım bir ayda ovulasyon denedim yanlış gösteriyormuş uygulama 1 hafta sonra gösteriyor ovulasoma göre uygulamaya göre hareket etmek büyük yanlış

Back
X