Hamile miyim?

fskcnd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
6
0
1
24
Merhaba. Erkek arkadaşımla ovulasyon dönemi bittikten sonra prezervatifle korunmalı bir şekilde ilişkiye girdik. İçe boşalma olmadı. Şimdi reglim 3 gün gecikti acaba hamile miyimdir? Lütfen yardım eder misiniz?

Geciktiyseniz ve ihtimalin var olduğunu düşünüyorsanız test yaptırın. 3 gün gecikmeyle zaten çıkar ne varsa.

Değilsiniz boşalma da yok zaten Meryem ana olmadığınıza göre döllenecekte sperm bulunmadığına göre rahat olabilirsiniz

Merhaba. 21 yaşındayım ve reglime 4 gün kala istemeden bir birliktelik yaşadım. Bakireligim bozuldu ve içime boşaldı sabah yine aynısını yaptı ve ertesi gün hapı verdi içmem için ismi ellaydı sabahkinden bi saat sonra içtim. hamile kalma riskim yüksek mi hap işe yarar mı birisi bişey söyleyebilir mi. Çok korkuyorum ve düşünmeten delirmek üzereyim yaşadıklarım yüzünden.

Yumurtlama döneminde değilmişsiniz bu yüzden %50 lik bi durum söz konusu ilişkiden 16 gün sonra bi gebelik testi yapmanızı öneririm

İhtimal var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…