- 3 Kasım 2022
- 222
- En iyi cevaplar
- 1
- 68
- 28
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetine kac gun var canim erken mi denedin acabaMerhaba T çizgisinde kırmızımsı bir silik çizgi var.Fotoğrafta tam belli olmuyor ama tam emin olamadım. Sizce hamile miyim?
2 gün kaldı adetime biraz erken denedimAdetine kac gun var canim erken mi denedin acaba
Teşekkür ederimÇizgi t de değil gibi sanırım test bozuk
Kan verirsen kesim sonucu alırsın bende benimde 4 gün kaldı baya beklemedeyimTeşekkür ederim
Pazar gününü bekleyelim bakalım inşallah adet olmazsam kan tahlili vereceğim. Çok teşekkür ederimKan verirsen kesim sonucu alırsın bende benimde 4 gün kaldı baya beklemedeyiminşallah güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canım evet hamilesin inşallahKızılar hamile miyim ?
Sonucu yaz lütfen bende adet olmazsam Çarşamba günü kan vericemPazar gününü bekleyelim bakalım inşallah adet olmazsam kan tahlili vereceğim. Çok teşekkür ederim![]()
Dün adet oldum malesef hamile değilim yine ve yineSonucu yaz lütfen bende adet olmazsam Çarşamba günü kan vericem
Sonucu yaz lütfen bende adet olmazsam Çarşamba günü kan vericem
Sonucun çıktığı zaman haber verirsen çok sevinirim inşallah hamilesindir dualarım seninleSonucu yaz lütfen bende adet olmazsam Çarşamba günü kan ver çıktığı zaman haber verin
Üzülme lütfen canım kendini yıpratma bir dahaki aya olur inşallahDün adet oldum malesef hamile değilim yine ve yine![]()
Çok teşekkür ederim inşallah Çarşamba kan vereceğim sonucu tabii yazarımSonucun çıktığı zaman haber verirsen çok sevinirim inşallah hamilesindir dualarım seninle![]()
Sonuç ne çıktı canım hamile misinÇok teşekkür ederim inşallah Çarşamba kan vereceğim sonucu tabii yazarım![]()
İster istemez üzülüyor insan ama çok teşekkür ederimÜzülme lütfen canım kendini yıpratma bir dahaki aya olur inşallah
Merhabalar ben de 13 temmuzda tahlil verdim Beta hcg değerim 3 çıktı 10 gün öncesinde tahlil verdiğimde 0.5 çıkmıştı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrarla dedi ama günüm daha gecikmedi 17 temmuzda regl olmam gerekiyor sizce gebe olabilir miyimÇizgi t de değil gibi sanırım test bozuk
Merhaba olabilir tabi bilemeyiz çok erken kan vermişsiniz,gecikince hemen tekrar kan verin benceMerhabalar ben de 13 temmuzda tahlil verdim Beta hcg değerim 3 çıktı 10 gün öncesinde tahlil verdiğimde 0.5 çıkmıştı doktor 10 gün sonra tekrarla dedi ve sonuç 3 çıktı doktor yükselme var dedi ama gebelik olabilir de olmayabilir de dedi 2 gün sonra tekrarla dedi ama günüm daha gecikmedi 17 temmuzda regl olmam gerekiyor sizce gebe olabilir miyim
Ayn öyle yapicam teşekkür ederimMerhaba olabilir tabi bilemeyiz çok erken kan vermişsiniz,gecikince hemen tekrar kan verin bence![]()
6 gün gecikme ile negatif şuan reglime 5 gün kaldıSonuç ne çıktı canım hamile misin