Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olabilir reglin son günleri olduğu için. Bu arada gerçekten tiksinmediniz mı? Yani regl tiksinç olduğu için değil ama sonuçta durum malum ay fena oldum
Olabilir reglin son günleri olduğu için. Bu arada gerçekten tiksinmediniz mı? Yani regl tiksinç olduğu için değil ama sonuçta durum malum ay fena oldum
Tiksinç ya bence. Okey sağlıklı olduğumuzun göstergesi ama kan neticede. Kakişko da sağlıklılık göstergesi ama sıçmık içinde sevişmiyoruz enfeksiyona ne kadar açık olunduğunu anlatmak bile istemiyorum o ayrı
Tiksinç ya bence. Okey sağlıklı olduğumuzun göstergesi ama kan neticede. Kakişko da sağlıklılık göstergesi ama sıçmık içinde sevişmiyoruz enfeksiyona ne kadar açık olunduğunu anlatmak bile istemiyorum o ayrı
Kakişko mu ay nasıl güldürdün beni Allahta seni güldürsün yani bence de tiksinç ben regl günlerimde hergğn duş alırdım kendim bile rahatsız oluyordum her türlü nasıl sevişmişler