U userrrrrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 1 25 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi userrrrrr #1 Beta-hCG değerim <0.5 çıktı sizce gebelik var mıdır gebelik testi yaptim onda da aşırı silik çizgi çıktı, küçük olduğu icin tam belli olmuyo olabilir mi acaba adetim en son 3 temmuzdu
Beta-hCG değerim <0.5 çıktı sizce gebelik var mıdır gebelik testi yaptim onda da aşırı silik çizgi çıktı, küçük olduğu icin tam belli olmuyo olabilir mi acaba adetim en son 3 temmuzdu
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.412 238 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi userrrrrr #2 Hamile değilsiniz, adetiniz ne zaman? Kanda 10 ve üstü değer olmadan idrarda belli olmaz
U userrrrrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 5 0 1 25 4 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi userrrrrr #3 Seher Domestos Tatlim .!.: Hamile değilsiniz, adetiniz ne zaman? Kanda 10 ve üstü değer olmadan idrarda belli olmaz Genişletmek için tıkla... en son adet 3 temmuzdu işte bugünlerde olmam gerekiyordu düzenliydi çünkü
Seher Domestos Tatlim .!.: Hamile değilsiniz, adetiniz ne zaman? Kanda 10 ve üstü değer olmadan idrarda belli olmaz Genişletmek için tıkla... en son adet 3 temmuzdu işte bugünlerde olmam gerekiyordu düzenliydi çünkü