- 4 Mart 2023
- 86
- 50
- 18
- 26
- Konu Sahibi Zemheriiii
-
4 gün var pazar günü olmam lazımAdetine kaç gün var
Ama inşallah hamileliktir5 gün bence çok erken bilemiyorum, ilişkiden kaynaklı lekelenme olmuş olabilir
İnşaallah kuzum bende aynı haberi bekliyorum hayırlısıyla inşaallah ne zamandır istiyorsunuzAma inşallah hamileliktir
Kasımda evliliğimizin 2 yılı doluyo evlendiğimden beri istiyorumİnşaallah kuzum bende aynı haberi bekliyorum hayırlısıyla inşaallah ne zamandır istiyorsunuz
Bizde 8 9 aydır falan istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz ilk başta istemedik borç falan olunca kaldı inşaallah Allah’ın izniyle mutluluktan uçacağımız haberleri alırız bugün adetimin ikinci günü olmadım inşaallah olumlu haber alırımKasımda evliliğimizin 2 yılı doluyo evlendiğimden beri istiyoruminşallah rabbim hepimize kısmet eder amiiiiiin. Sen ne zamandandır istiyorsun canım
İnşallah adet olmazsın hamişşsindirBizde 8 9 aydır falan istiyoruz 2,5 yıllık evliyiz ilk başta istemedik borç falan olunca kaldı inşaallah Allah’ın izniyle mutluluktan uçacağımız haberleri alırız bugün adetimin ikinci günü olmadım inşaallah olumlu haber alırım
İnşaallah kuzum inşaallah sende öylesindir Allah’ım içimizden geçen duaları kabul etsin inşaallah peki sende göğüs ağrısı var mı kuzum bende çok var ya ilk defa böyleyimİnşallah adet olmazsın hamişşsindirinşallah inşallah dualarım seninle canım rabbim isteyen herkese Kısmet etsin
Evet bende de çok ağrı var ama her regl dönemimde oluyor bendeİnşaallah kuzum inşaallah sende öylesindir Allah’ım içimizden geçen duaları kabul etsin inşaallah peki sende göğüs ağrısı var mı kuzum bende çok var ya ilk defa böyleyim
3 gün sonra adet günüm zaten şuan xor bi ihtimal artık diye düşünüyorumCanım, bak bende 1 yıllık evliyim şuan 11 haftalık hamileyim hiç korunmamıştık. Hamile kaldığım ay adetten günler sonra bir lekelenme yaşadım, meğer yumurta çatlamış onun lekesiymiş olabilirmiş , ve hamile kaldım. Bu ayı güzel değerlendir
Test yapsanmı acaba ben 6 gün kala öğrendim3 gün sonra adet günüm zaten şuan xor bi ihtimal artık diye düşünüyorum
Tabi orası öyle inşallah gönlündeki olur canım hayırlı zamandaAma inşallah hamileliktir
Hamilelik değilmiş zaten adet oldum ama geçen hafta klomen başladı doktorum 2 gün önce de çatlama iğnesi yaptım. Bugün soğuk algınlığıyla acile gittim beta hcg testim 86.7 çıktı hamile miyim? Yoksa iğneden kaynaklı mıTabi orası öyle inşallah gönlündeki olur canım hayırlı zamandabaşka belirtilerin var mı ki kusura bakma olumsuz konuşmak için yazmadım hani sadece ilişkiden sonra leke olarak değerlendirdim. Belirtin gecikmen varsa her zaman umut vardır
Adet belirtisi olabilir ama gecikirse yine test yapınaraniza yeni kaltildim kizlar, 36yasindayim artik cocuk istiyoruz , reglme 3gun kala pempe leke degdi , amma baska hic bisey yok.simdi regle 1gun var.test negativ .hic tecrubem yok bu konularda.yurt disinda yasiyirum
Canım iğneden kaynaklı büyük ihtimalle ama inşallah vardır.İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyorHamilelik değilmiş zaten adet oldum ama geçen hafta klomen başladı doktorum 2 gün önce de çatlama iğnesi yaptım. Bugün soğuk algınlığıyla acile gittim beta hcg testim 86.7 çıktı hamile miyim? Yoksa iğneden kaynaklı mı
İnşallah yaaaCanım iğneden kaynaklı büyük ihtimalle ama inşallah vardır.İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?