Evet bu ilk yaptığım testti, ilk ikisini gün içinde yaptım pozitif çıktı. Sonrasını ertesi gün ilk idrarla yaptım, onda çok çok silik çıktı , yok denecek gibi. İlk idrarla yapılan daha doğruymuş diye duymuştum burda.Ben bu testte 2. Çizgiyi görüyorum
Bunda bariz gebelik var, eğer birkaç gün sonra yaptığınız silikse kimyasal gebelik ihtimali olabilir. Yani inşallah öyle değildir.Evet bu ilk yaptığım testti, ilk ikisini gün içinde yaptım pozitif çıktı. Sonrasını ertesi gün ilk idrarla yaptım, onda çok çok silik çıktı , yok denecek gibi. İlk idrarla yapılan daha doğruymuş diye duymuştum burda.
Evet sabahki varla yok arası bir şeydi.Genelde sabah yapınca cikiyor bide hemen çizgi çıktıysa
Bu teste bakinca hamilesiniz.Kan testi verip tekrardan kesinleṣdirin.Benim hep düzensiz adetim vardı. Korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden 3 4 gün sonra doktor rutin kontrolümde test yaptı, hormon beta hcg 4,22 çıktı. Bununla beraber gün içersinde halsizlik başladı. Sonrasında ilişkiden 1 hafta sonra test yaptım. Pozitif çıktı. İnanamadım, tekrar yaptım. Pozitif çıktı. Ertesi sabah yine yaptım ama o böyle çok çok silik çıktı.Yarın yine kontrolüm var, doktora bu durumu söyleyeceğim. Heyecandan uyuyamadım. Ya gidince hamile değilsem, hayal kırıklığı olacak. Normalde dün adetim başlıyordu ama yine düzensiz olmuştur hava değişikliğinden etkilenmişimdir, strestir vs diyorum. Kendimi öyle sakinleştiriyorum. Lütfen büyüklerim bana bir akıl versin
Ya, hayırlısı olsun o zaman. Birkaç gün değil de hemen ertesi sabah yapmıştım.Bunda bariz gebelik var, eğer birkaç gün sonra yaptığınız silikse kimyasal gebelik ihtimali olabilir. Yani inşallah öyle değildir.
Ay yarın gideceğim inşallah öyledirBu teste bakinca hamilesiniz.Kan testi verip tekrardan kesinleṣdirin.
Ya, hayırlısı olsun o zaman. Birkaç gün değil de hemen ertesi sabah yapmıştım.
Ay yarın gideceğim inşallah öyledirBu teste bakinca hamilesiniz.Kan testi verip tekrardan kesinleṣdirin.
peki kan testinde çıkar mı ya da ultrasonda kimyasal olup olmadığı anlaşılır mı ? İlk gebeliğim 2 aylık evliyim, hiç bir şey bilmiyorumBelki son testte sorun vardır, güzel düşünelim güzel olsun...
Şöyle ki, kan tahlilinde beta hcg 5in üzerindeyse gebelik var ama iki gün sonraki kan tahlili sonucunuz yaklaşık iki kat artış gösterirse gebelik sağlıklı ilerliyor ama beta hcg değeriniz düşüş gösteriyorsa maalesef kimyasal gebelik olarak değerlendiriliyor ve kısa süre sonra regl oluyorsunuz.Ay yarın gideceğim inşallah öyledir
peki kan testinde çıkar mı ya da ultrasonda kimyasal olup olmadığı anlaşılır mı ? İlk gebeliğim 2 aylık evliyim, hiç bir şey bilmiyorum
Varsa çikar duzenli artmasi normal gebelik oldugunu gosteriyor 5haftalikken kese gozukuyor 7haftada kalp atişi duyulurAy yarın gideceğim inşallah öyledir
peki kan testinde çıkar mı ya da ultrasonda kimyasal olup olmadığı anlaşılır mı ? İlk gebeliğim 2 aylık evliyim, hiç bir şey bilmiyorum
Şu an gebelik varsa bile ultrasonda hiçbir şey görünmez. Kan değerleriniz düzenli artarsa 5-6 haftalarda keseyi görmek için doktora görünürsünüz. Kan tahlili için de aile hekimliği ya da özel hastanelerin acilinden giriş yaparak gebelek testi isteyebilirsiniz. Geçen ay ben 100 TL'ye yaptırdım özelde. Hem de bir saat içinde sonuç çıkıyor..Ay yarın gideceğim inşallah öyledir
Bilgiler için teşekkür ederim çok tatlısınızŞu an gebelik varsa bile ultrasonda hiçbir şey görünmez. Kan değerleriniz düzenli artarsa 5-6 haftalarda keseyi görmek için doktora görünürsünüz. Kan tahlili için de aile hekimliği ya da özel hastanelerin acilinden giriş yaparak gebelek testi isteyebilirsiniz. Geçen ay ben 100 TL'ye yaptırdım özelde. Hem de bir saat içinde sonuç çıkıyor..
Yarın inşallah hayırlı haberi buradan veririm teşekkür ederimVarsa çikar duzenli artmasi normal gebelik oldugunu gosteriyor 5haftalikken kese gozukuyor 7haftada kalp atişi duyulur
Bilgiler için teşekkür ederim çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?