Hamile miyim?

Mydoll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
20
6
1
Merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya regl günüm ayın 6 sıydı hala olmadim ve sağ sol kasıklarımda ara ara sancılar oluyor onun dışında hafif midem bulanıyor ve halsiz hissediyorum ama 3 kez test yaptım testte çıkmadı bugün tekrar yaptım tek çizgi görünce kenara bıraktım sonra meraktan tekrar gidip baktım 1-2 saat geçmişti ve hafif ikinci çizgi belirmiş silik göründü bu durumu yaşayan var mı test mi bozuk sizce

Eklentiler

• IMG_20231111_201923.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 109
Maalesef testi cok fazla bekletmissiniz belirli suresi var mesela bazi testler 10 dk sonrasi gecersiz oluyo.. en garantisi kanda baktirmak kanda baktirin

Maalesef testi cok fazla bekletmissiniz belirli suresi var mesela bazi testler 10 dk sonrasi gecersiz oluyo.. en garantisi kanda baktirmak kanda baktirin
Sonradan belirme durumu normal mi diyorsunuz kan testini verip negatif görürsem morelim bozulur diye 12-13 güne kadar beklemek istiyorum testi 2 günde bir tekrarlayayim o halde

Sonradan belirme durumu normal mi diyorsunuz kan testini verip negatif görürsem morelim bozulur diye 12-13 güne kadar beklemek istiyorum testi 2 günde bir tekrarlayayim o halde
Bide bundan yapma bu testlerin bozuk cikma ihtimali cok fazla bekletincw silik cizgi cikiyo insan umutlaniyo erken gebelik testi yapın bu testlerden Daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…