HAMİLE MİYİM ?

kimkibu46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
4
0
1
23
Merhabalar bilgilerinize ihtiyacim var benim adetim 12 gün gecikti bundan 6 gün önce test yaptim negatifti atmadim sabah bakarim diye sabah baktigimda ise silik çizgi oluşmuştu acaba kuruma cizgisi mi bilemiyorum ama normalde adetim hayatta şaşmaz ne oldu anlam veremiyorum ne hamilelik belirtisi var ne de adet ilk kizimda testte hemen çikmisti bu belirsizlik kafami çok kariştiriyor birde göğsüme dokununca ağri var hani derler ya göğüste hassasiyet diye bilemiyorum bundan 5 ay önce de adetim 2 gün gecikmişti ve 4 testte pozitif çikmişti ama hamile değildim bu hususta vücudumda neler oldugunu anlayamiyorum bunlari anlatabilecegim bir arkdasim vs yok bana bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.

Burdan oraya ne testimiz var ne rontgenimiz ne kan testimiz. Test yapın 10 tl yorumlariz

Burdan oraya ne testimiz var ne rontgenimiz ne kan testimiz. Test yapın 10 tl yorumlariz
Ben sizden test alin rontgen çekin ve yada kan testi yapin vs gibi kelimeler kullanmadım testin fiyatindanda bilgim var şükür bana bilmediğim şeyleri söylemenizi rica ettim bu ukâlâ yorumu kabullenemedim cevabiniz yoksa yorumunuzda olmasin olur mu birakinda bilgi sahibi olanlar yazsin teşekkurler.

Merhabalar bilgilerinize ihtiyacim var benim adetim 12 gün gecikti bundan 6 gün önce test yaptim negatifti atmadim sabah bakarim diye sabah baktigimda ise silik çizgi oluşmuştu acaba kuruma cizgisi mi bilemiyorum ama normalde adetim hayatta şaşmaz ne oldu anlam veremiyorum ne hamilelik belirtisi var ne de adet ilk kizimda testte hemen çikmisti bu belirsizlik kafami çok kariştiriyor birde göğsüme dokununca ağri var hani derler ya göğüste hassasiyet diye bilemiyorum bundan 5 ay önce de adetim 2 gün gecikmişti ve 4 testte pozitif çikmişti ama hamile değildim bu hususta vücudumda neler oldugunu anlayamiyorum bunlari anlatabilecegim bir arkdasim vs yok bana bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.
Daha öncekinde kimyasal gebelik geçirdin büyük ihtimalle başıma geldiği için söylüyorum. Kanım bile pozitifti 120 ye kadar falan arttı değerim sonra düşmeye başladı ve adet oldum. Bence tekrar sabah tets yap 1 2 dk içinde hafif pembe de olsa çizgi görürsen kan ver

Merhabalar bilgilerinize ihtiyacim var benim adetim 12 gün gecikti bundan 6 gün önce test yaptim negatifti atmadim sabah bakarim diye sabah baktigimda ise silik çizgi oluşmuştu acaba kuruma cizgisi mi bilemiyorum ama normalde adetim hayatta şaşmaz ne oldu anlam veremiyorum ne hamilelik belirtisi var ne de adet ilk kizimda testte hemen çikmisti bu belirsizlik kafami çok kariştiriyor birde göğsüme dokununca ağri var hani derler ya göğüste hassasiyet diye bilemiyorum bundan 5 ay önce de adetim 2 gün gecikmişti ve 4 testte pozitif çikmişti ama hamile değildim bu hususta vücudumda neler oldugunu anlayamiyorum bunlari anlatabilecegim bir arkdasim vs yok bana bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.bazen adet günleri hava degisisiminden uzaya biliyo birde sitres uzatiyo bence 2 gün sonra tekrar idrar testi yap derim olmadı kanser kesin sonuç alirsin

Daha öncekinde kimyasal gebelik geçirdin büyük ihtimalle başıma geldiği için söylüyorum. Kanım bile pozitifti 120 ye kadar falan arttı değerim sonra düşmeye başladı ve adet oldum. Bence tekrar sabah tets yap 1 2 dk içinde hafif pembe de olsa çizgi görürsen kan ver
tesekkur ederim 🙏 yorumun icin cnm

Back
X