düzgünce sormuştumEvetttiki gun sonra oldugu icin ikiz oluyor. Hayirli olsun
Sorduğun soruya kendin cevap vermişsin zatenvajinama sperm değmiş olabilir bu olaydan 2 gün sonra regl oldum hamile miyimdir
Evetttiki gun sonra oldugu icin ikiz oluyor. Hayirli olsun
2 gün kısa bir sure olduğu icin endiselendimSorduğun soruya kendin cevap vermişsin zaten
ama regl günümdu ve cok kanama vardı üstüne görme gibi değildi bildiğim kadarıyla az oluyorÜstüne görüyor olmayasınız
Yahu vajinaya sperm deymesiyle hamile mi kalınır biz içerde birlestiremedik o spermle yumurtayıama regl günümdu ve cok kanama vardı üstüne görme gibi değildi bildiğim kadarıyla az oluyor
Hamile olmak için nasil yapildigini biliyorsundur herhalde boyle hamilelik filan olamaz.Reglde olmuşsun zaten.vajinama sperm değmiş olabilir bu olaydan 2 gün sonra regl oldum hamile miyimdir
Merhaba şüpheli ilişkiden sonra tam 1 hafta oldu zevk suyunun değmesinden şüphelenip ella kullandım ama ben tarlusal kullanıyordum zaten sonra tarlusalı kullanmaya devam ettim bitirdikten 1 gün sonra kanamam oldu 3 gündür oluyor gebelik gibi bir durum olur mu? Yerleşme kanaması olabilir mi ella gebeliği engellemiş midir yardımcı olabilir misinizReglden iki gün önce yumurtlama şansınız çok düşük, hamile değilsiniz merak etmeyin.
Tarlusal tarzı şeyler kullanip ella kullanmayın bir daha Allah korusun kötü etkileri olabilir. Regl de olmuşsunuz zaten içiniz rahat olsun. Biz 1 yıldır çocuk isteyip denk getiremiyorsak zevk suyundan sonra regl olduğunuz için hiç şüpheniz olmasın. O işler o kadar kolay olmuyor maalesefMerhaba şüpheli ilişkiden sonra tam 1 hafta oldu zevk suyunun değmesinden şüphelenip ella kullandım ama ben tarlusal kullanıyordum zaten sonra tarlusalı kullanmaya devam ettim bitirdikten 1 gün sonra kanamam oldu 3 gündür oluyor gebelik gibi bir durum olur mu? Yerleşme kanaması olabilir mi ella gebeliği engellemiş midir yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederimTarlusal tarzı şeyler kullanip ella kullanmayın bir daha Allah korusun kötü etkileri olabilir. Regl de olmuşsunuz zaten içiniz rahat olsun. Biz 1 yıldır çocuk isteyip denk getiremiyorsak zevk suyundan sonra regl olduğunuz için hiç şüpheniz olmasın. O işler o kadar kolay olmuyor maalesef
Bazı kadınlar regl oluyor adetliyken o yüzden benimde şüphem olmuştuTarlusal tarzı şeyler kullanip ella kullanmayın bir daha Allah korusun kötü etkileri olabilir. Regl de olmuşsunuz zaten içiniz rahat olsun. Biz 1 yıldır çocuk isteyip denk getiremiyorsak zevk suyundan sonra regl olduğunuz için hiç şüpheniz olmasın. O işler o kadar kolay olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?