Hamile miyim??

esies

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2023
34
20
8
32
Arkadaşlar tranferimin 10.günü. Dayanamadım kan verdim 46 çıktı. Pozitif mi? Normal mi bu değerde olması? Her geçen gün artar mı? İlk kez bunu yaşıyorum. İdrar testi yaptım öncesinde gece çıkmadı sabah aynı test silikleşmişti. Gözüktü. Hemen kan vermeye koştum. Sonuç böyle çıktı.

Kaçıncı gün embriyosuydu. İnşallah artar 2 gün sonra tekrar ver.

Artmayacak anlamına gelmez bekle canım doktorun dediği gündeki değere dikkat et yeter şuan hamilesin evet ama düzenli artış için gününde yapmanı tavsiye ederim

Kaçıncı gün embriyosuydu. İnşallah artar 2 gün sonra tekrar ver.
5.gündü. İnşallah arkadaşlar. İlk kez silikte olsa çizgi görmek, ilk kez betanın sıfırdan farklı sayıda görmek bile beni inanılmaz mutlu etti. Allaha hamd olsun. Bunları da gördüm ya. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve inşallah tüm bu süreçte olanlara pozitifler nasip olur.

Arkadaşlar bugünkü 12.gün sonucum maalesef 42 çıktı. 10.gün 46ydı. Daha da düşecek değil mi? Tutmadı mı yani şimdi. Çok üzgünüm çok

Biraz erken vermişsiniz. İki katına çıkması gerekiyordu, tutmamış sanırım. Geçmiş olsun

Arkadaşlar bugünkü 12.gün sonucum maalesef 42 çıktı. 10.gün 46ydı. Daha da düşecek değil mi? Tutmadı mı yani şimdi. Çok üzgünüm çok
Kimyasal gebelik canım benim de 67-34-0 diye düşmüştü sağlık olsun rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah canım

Kimyasal gebelik canım benim de 67-34-0 diye düşmüştü sağlık olsun rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah canım
Tekrar yükselme ihtimali yok yani. İş çıkışı koşa koşa gittik hastaneye az önce sonuç çıktı. Yıkıldık adeta. Peki bu kimyasal gebelik de kendi kendine adet kaynanasıyla mı atılıyor?

Tekrar yükselme ihtimali yok yani. İş çıkışı koşa koşa gittik hastaneye az önce sonuç çıktı. Yıkıldık adeta. Peki bu kimyasal gebelik de kendi kendine adet kaynanasıyla mı atılıyor?
Aynen adetle beraber atıyorsun

Doktorumla konuştum. İlaçlara devam et. 2 gün sonra tekrar test yap dedi. Bu arada transferden bugüne kadar hiç kanamam ağrım olmadı. Bunun örneği yok mu kızlar. Burdan dönme şansı yok mu?

Yükselme ihtimali yok canım sifirlanacak ve adet olacaksın çok geçmiş olsun ben de çok üzülmüştüm

Merhaba benım de bugun 9. Gunum 6. Günden itibaren test yapıyorum sılkten başlayıp koyulastı takı bugüne kadar bugun farklı marka test alıp yaptım ve o koyulasan cızgı yıne sılım cıktı acaba testle alakası varımdır en alttaki bugun yaptıgım farklı marka testın sonucu cevaplarsanız cok mutlu olurum

Eklentiler

• 20231127_220603.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
Kan testi yapın direk benimde silikti hep hiç koyulaşmadı tam. Ama kanı da gününüzde verin. Ben 2 gün erken verdim çok sevindik pozitifi görünce hatta 2 gün hamile gibi takıldım. Eşim çok ilgilendi falan ta ki 12.gün bugün o düşüşü görünce çok fena olduk. Muhtemelen kimyasal gebelik var inşallah dış gebelik yoltur diye şuan dua ediyorum.

Doktorumla konuştum. İlaçlara devam et. 2 gün sonra tekrar test yap dedi. Bu arada transferden bugüne kadar hiç kanamam ağrım olmadı. Bunun örneği yok mu kızlar. Burdan dönme şansı yok mu?
Canım benımde 2. Denemem ilk denemede oyle olmuştu galiba buda oyle olacak uzmeye kendını vardır herseyde bır hayır

Transferimin 3. Günü regl ağrısı mı kasık ağrısımı anlamadığım bir ağrı var çift transfer 5aa bunları yaşayan var mı regl ağrısı birebir gibi bşey saniyelik

Dış gebelık degıldır umarım 2 kez gecırdım zaten ondan tutum alındı ve artık olmadı cocugum umarım bır dahakı sefere allah gönlüne gore versın korkma dıs gebelık olsa cok fena ağrılar oluyo dayanılarak gıbı olmuyo anlarsın zaten

Transferimin 3. Günü regl ağrısı mı kasık ağrısımı anlamadığım bir ağrı var çift transfer 5aa bunları yaşayan var mı regl ağrısı birebir gibi bşey saniyeliğine

Transferimin 3. Günü regl ağrısı mı kasık ağrısımı anlamadığım bir ağrı var çift transfer 5aa bunları yaşayan var mı regl ağrısı birebir gibi bşey saniyelik
Var canım Benimde 9. Gunum bugun ve 4. Günden ıtıbaren kasık ağrısı yasıyorum sankı adet olacakmış gıbı gogıslerım sıstı agrıyo adet belırtılerımın hepsını yasıyorum

Var canım Benimde 9. Gunum bugun ve 4. Günden ıtıbaren kasık ağrısı yasıyorum sankı adet olacakmış gıbı gogıslerım sıstı agrıyo adet belırtılerımın hepsını yasıyorum
Daha 3 gün oldu dirrk negatifmi ikiside deliricem aynı batma bu çok üzülüyorum

Daha 3 gün oldu dirrk negatifmi ikiside deliricem aynı batma bu çok üzülüyorum
Hemen karamsar olma herkeste farklı oluyo belkı sen böyle hakıle kalacaksın ben 6. Günden ıtıbaren test yapıyorum sılık cızgı goruyorum perşembe ınsallah test gunum bakalım ne cıkacak

Hemen karamsar olma herkeste farklı oluyo belkı sen böyle hakıle kalacaksın ben 6. Günden ıtıbaren test yapıyorum sılık cızgı goruyorum perşembe ınsallah test gunum bakalım ne cıkacak
Silik görüyorsan var gebelik sendede regl olck gibi dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…