- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
Kızlar yorum yapar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk olasiklikla evet hamilesiniz testin uzerinden kac dk gecti?Eki Görüntüle 3342428
Öyle yapacağım daha önce kimyasal geçirdim ve amh değerim cok düsük size sormak istedimİki çizgi gördüm ben var muhakkakkan verin sabah bence ilk iş
Fotoğrafı çektiğim de 5 dakika geçmişti yarın kan vereceğim umarım bebeğim olur :)Buyuk olasiklikla evet hamilesiniz testin uzerinden kac dk gecti?
Ayy hakkinizda hayirlisi ama oyle gozukuyo☺☺siz yinede 15 dkkyi bekleyin ve hemen kan verin saglik ocahinzaFotoğrafı çektiğim de 5 dakika geçmişti yarın kan vereceğim umarım bebeğim olur :)
Var bence kan testi verinEki Görüntüle 3342428
Bnce var yani inşallah saglikla kucağınıza alırsınız benimde amh düşük yaptığınız bişey varmiydi acabaEki Görüntüle 3342428
Gitmediğim doktor kalmadı, tüp bebek denedim 2 kez yumurta çıkmadı kalitesizdi. Qenzim q10 kullandım doktorum önerdi henüz sonucumu bilmiyorum ama umarım ise yaramıstırBnce var yani inşallah saglikla kucağınıza alırsınız benimde amh düşük yaptığınız bişey varmiydi acaba
Amin inşallah cok teşekkür ederimmiyi geceler 2. Çizgiyi gördüm .
hayırlısı olsun inşallah.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
⚘
Emek vermişsin baya canım umarım hayırlı haberlerini alırız sağlıkla gelsin inşallah minikGitmediğim doktor kalmadı, tüp bebek denedim 2 kez yumurta çıkmadı kalitesizdi. Qenzim q10 kullandım doktorum önerdi henüz sonucumu bilmiyorum ama umarım ise yaramıstır![]()
Gözün aydın canım benim inşallah değerlerin yükselir ❣❣Kızlar kan verdim 13 cıktı pozitif ama cok düsük takip edeceğim![]()
Bugün regl olmam gerekiyor normal deTebrik ederimm adetiniz geçmiş miydi
İnşallah teşekkür ederimmGözünüz aydın inşallah sağlıkla kucağınıza alın![]()