Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset testler pek yanılmaz ama var gibi görünüyor bence yenimi yaptınızReglime 3-4 gün var sizce hamile miyim
Aynı benim testim böyleydi, hayırlı olsunReglime 3-4 gün var sizce hamile miyim
yarın sabah da ilk idrarla deneyin benceEvet yeni yaptım aslında ilk bakışta negatif görünüyor dikkatli bakınca görünüyordu flashla çekince böyle oldu
gebelikte oluşan durumlar kan verin bi isterseniz12 Aralık'ta düşük yaptım. Şuan yeniden bebek düşünüyoruz.bat 4 gün sonra fakat aşırı göğüs ağrısı çekiyorum ve uyku nerde olsam uyurum ayrıca göğüslerimde kaşıntı var hamile olabilir miyim
Bide şöyle bir durum daha var sıklıkla idrara çıkıyorum ayrıca göğüs etrafınds böyle sivilce gibi olur ya teşekkür ederimgebelikte oluşan durumlar kan verin bi isterseniz
Bide şöyle bir durum daha var sıklıkla idrara çıkıyorum ayrıca göğüs etrafınds böyle sivilce gibi olur ya teşekkür ederim
Peki kanda çıkar mıgebelikte oluşan durumlar kan verin bi isterseniz
tabi çıkar adetiniz baya yakınPeki kanda çıkar mı
İnşallah hamileyimdirtabi çıkar adetiniz baya yakın
testi yenileyim isterseniz yarın sabah yine ama kan vermeniz daha sağlıklı net sonuç alırsınızİnşallah hamileyimdir
Çok teşekkür ederimtesti yenileyim isterseniz yarın sabah yine ama kan vermeniz daha sağlıklı net sonuç alırsınız
herşey gönlünüzce olsun güzel haberleriniz bekliyorumÇok teşekkür ederim
Sizinde inşallahherşey gönlünüzce olsun güzel haberleriniz bekliyorum![]()
aminnn inşallah tatlımSizinde inşallah
aminnn inşallah tatlım![]()