Hamile miyim ?

bilgiyee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
5
3
1
30
Arkadaşlar merhaba hesaba yeni kayıt oldum heyecandan ölücem yeni test yaptım 3 testte de silik çizgi çıktı. Yarın kan tahlili vermeye gidicem ama yine buraya da sormak istedim tecrübeli annelerimiz cevaplarsa sevinirim ☺️
IMG_4222.webp

Ya hemen çıkmadı ben baktığımda sadece 1 çizgi vardı bi kaç saat sonra baktığımda bu silik çizgiler olmuştu. Aslında hiç bir belirti de yok adet günü. De geçmedi ama bi heyecan yaptım kendi kendime :(

Ya hemen çıkmadı ben baktığımda sadece 1 çizgi vardı bi kaç saat sonra baktığımda bu silik çizgiler olmuştu. Aslında hiç bir belirti de yok adet günü. De geçmedi ama bi heyecan yaptım kendi kendime :KK43:
Sabah ilk idrarla yap.farkli marka ile bazı testler bozuk olabiliyor ilk 10dk içinde çıkan çizgi baz al inşallah vardır regl kaç gün var

Ya hemen çıkmadı ben baktığımda sadece 1 çizgi vardı bi kaç saat sonra baktığımda bu silik çizgiler olmuştu. Aslında hiç bir belirti de yok adet günü. De geçmedi ama bi heyecan yaptım kendi kendime :KK43:
Adet günümde yaptım kalktimda kanamam vardı 4 gün önce adet oldum ama.icimde kalmasın dedim gece de yapmıştım 6 dk da belirdi sabah 4 dakika içinde belirmişti ama adetle sonuclandi

Eklentiler

• IMG_20240603_081301.webp
    IMG_20240603_081301.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X