Şunu söylemek istiyorum eğer zaten bir gebelik varsa yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsan şu an zaten her türlü kanda çıkar yerleşme kanaması yaşayan insanlar iki gün sonra 3.03 gün sonra veririm diye düşünenler düşünmesine gerek yok zaten yerleşme kanaması varsa o bebek zaten orada yani demek istediğim her türlü kanda çıkar çünkü artık o kadar tecrübe edindim ki bu konularda şunu da söylemek istiyorum aynı olayı ben de yaşadığımda ben de aynı şekilde kan vermeye gittiğimde sonucum negatifti ve lekelenmeler iki gün falan sürdü sonra adete döndü umarım inşallah yerleşme kanamasıdır ama her insan yerleşme kanaması yaşamaz zaten yüzde yirmilik bir kısmı yaşıyormuş Yani sana tavsiyem yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsan kan verebilirsin bu yüzden beklemeyi hiç ama tamamen emin olmak istiyorsan üç gün daha beklemelisin çünkü geç döllenme dahi olsa bile yerleşme kanamasını yaşıyor olan bir insan zaten çıkıyor kanda döllenme yerleşme kanaması biraz birbirinden farklı olduğu için o yüzden diyorum teste çıkmayabilir belki gebelik daha şu an yeni oluşuyor ama her türlü kanda yükselme olacaktır inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah vardır güzel haberlerle gelirsin umarım