- 2 Mart 2025
- 18
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi mavi boncu
Arkadaşlar sizce var mı bosey 20 ocaktan berı olmadım hormonlar sağlam bı sorun yok ultrason da sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif görünüyor maalesef Rabbim hayırlı zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahEki Görüntüle 3554077
Arkadaşlar sizce var mı bosey 20 ocaktan berı olmadım hormonlar sağlam bı sorun yok ultrason da sorun yok
Negatif görünüyor maalesef Rabbim hayırlı zamanda kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah![]()
İlk anda sankı bı çizgi var gibiydi kırmızı bisey oluyor ya ilk başta geçerken vardı sanki sonrasında kırmızı ilk cızgı belirdi dıger soluk cızgı çok net görmesemde vardı sanki ilk başta başlarkenhayalet çizgi dediğinizde 5 dk çıkıyormu
Bekledikten. Sonra kalmadımı çizgi canm bekledikçe daha belirgin olması gerekmiyormu acaba hangi marka başka varsa elinde yarın sbah ilk idrarle yap istersneİlk anda sankı bı çizgi var gibiydi kırmızı bisey oluyor ya ilk başta geçerken vardı sanki sonrasında kırmızı ilk cızgı belirdi dıger soluk cızgı çok net görmesemde vardı sanki ilk başta başlarken
Kaybolmadı da görünüyor bıraz sankiBekledikten. Sonra kalmadımı çizgi canm bekledikçe daha belirgin olması gerekmiyormu acaba hangi marka başka varsa elinde yarın sbah ilk idrarle yap istersne
Bekledikten. Sonra kalmadımı çizgi canm bekledikçe daha belirgin olması gerekmiyormu acaba hangi marka başka varsa elinde yarın sbah ilk idrarle yap istersne
Valla 20 Ocak'ta oldum en son adet bodahada yok hormon sağlam yumurtalıl rahım sorun yok bı neden yok olmamam ıcınKacinci gün yaptınız
Bıraz kalitesi düşüyor gibi sankı resmı atınca anlamadımBekledikten. Sonra kalmadımı çizgi canm bekledikçe daha belirgin olması gerekmiyormu acaba hangi marka başka varsa elinde yarın sbah ilk idrarle yap istersne
Evet çözünürlük bozuluyor canm sen gözünle görüyormusun resimde çok anlaşıkmıyor bikaç gün tekrarla istersen yadaa örüyosan ve duramıyorsan idrarde varsa kanda kesin vardır kan var canmBıraz kalitesi düşüyor gibi sankı resmı atınca anlamadım
Doktora hiç gittiniz mi uzun zaman olmuş adet olmamışsınız kan tahlili yaptırın beta baktırın kafanız rahat olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsinEki Görüntüle 3554082
Hayalet cızgo de yok valla
Bacım gittim ıkı kere yok ama olmamam ıcın sebeb de yok hepsı normal değerlerDoktora hiç gittiniz mi uzun zaman olmuş adet olmamışsınız kan tahlili yaptırın beta baktırın kafanız rahat olsun inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip etsin![]()
Anladım birkaç gün daha bekleyin isterseniz testi tekrarlayın negatif çıkarsa doktorunuzla görüşün en azından ilaç falan verirler adetleriniz gelmesi için herşey gönlünüzce olsunBacım gittim ıkı kere yok ama olmamam ıcın sebeb de yok hepsı normal değerler
NormalNormal denememi tüp bebek mi