Hamile miyim

Pazartesi kontrole gittim doktorum hic yumurta yok dedi 43 yaşındayım gayet normal artık olmaması.ya 2 tüp bebek denememde de iki doktorunda söylediği ya da orda tedavi için gelenlerle konustuklarim...büyük çoğunluk 20 li yaşlar. Yumurtalari az ,1 tane yumurta bulmaya calisiyolar. Ya yazık gencecik yaştalar valla kendimi unuttum gectim ,ne oluyor ya sebep ne bu kadar erken yaşlarda, bize ne yapiyolar daha erken yaşlarda. Stres ,hayat şartları vs vs neyse de.yaw yediklerimizle ictiklerimizle mi bizi bu hale getiriyolar yoksa.eskiden ebelerimiz ninelerimiz 50 lere kadar çatır çatır doğuruyormuş, biz neyin içine düştük anlamadimki

Pazartesi kontrole gittim doktorum hic yumurta yok dedi 43 yaşındayım gayet normal artık olmaması.ya 2 tüp bebek denememde de iki doktorunda söylediği ya da orda tedavi için gelenlerle konustuklarim...büyük çoğunluk 20 li yaşlar. Yumurtalari az ,1 tane yumurta bulmaya calisiyolar. Ya yazık gencecik yaştalar valla kendimi unuttum gectim ,ne oluyor ya sebep ne bu kadar erken yaşlarda, bize ne yapiyolar daha erken yaşlarda. Stres ,hayat şartları vs vs neyse de.yaw yediklerimizle ictiklerimizle mi bizi bu hale getiriyolar yoksa.eskiden ebelerimiz ninelerimiz 50 lere kadar çatır çatır doğuruyormuş, biz neyin içine düştük anlamadimki
Aşılar desem inanır mısınız.. Kabus aşılar. Özellikle covid aşıları mesela ve akabinde artan kısırlık vakaları. Kabus gibi çöktüler halkın üstüne dünyayı bitirmek derdindeler. Beni aşı diyince linçliyorlar ama coronagercekleri sayfasına bi baksanız şoklar geçiriyorum her bir şey paylaştıklarında.

Aynen o da bi etken.hem de cooook.bizler de nelere şahit oluyoruz bu aşılar mahvetti herkesi. Hala devam ediyor. Allaha şükür işimi kaybetmeyi göze aldım ama aşı olmadım.eşime de yaptırtmadim.diger taraftan cocuklugum aklıma geliyor ,sanki hersey daha doğal ve saglikliydi katkisizdi. Yıllardır alıp yediğimiz peynirin yağın vs vs herseyin tadı bi tuhaf.sebzeler meyveler 2 günde kendinden geçiyor.tabi biz çocukluğumuzda bu kadar abur cubur şeyler yemiyorduk bence ,bin bir türlüsü çıktı.biz ekmek arası peynir domatesle ekmek üstüne salçayla vs vs büyüdük. Şimdiki nesil bırak abur cuburu noodle lar hazır gıdalara düştü. Belki şu zaman bile çok aranacak.hersey kötüye gidiyor.aldigimiz nefes hava bile tuhaf.Allah sonumuzu hayır etsin.

Mandalinalıboyoz arkadaşım, instagramdan seni takip ediyorum.burada bi başlık açsak mi ,erken yaşlarda yumurtası az olan ya da ne biliyim kim nasıl besleniyor doktorlar neler diyormuş erken yaşta yumurta azlığı için herkes tecrübesini bilgilerini paylassa

Back
X