Ben de çift çıkmışti kanda negatifti ins siz ki doğru çıkar inşallahProdoctor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çift çıkmışti kanda negatifti ins siz ki doğru çıkar inşallahProdoctor
Benim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğimBana da bakar mısınız kızlar
Testinizi atar mısınız merak ettimBenim de geçen hafta böyle çıktı 3,4 gün sonra kaset test yaptım o da belirdi. Bir kaç gün sonra kan vereceğim![]()
Testinizi atar mısınız merak ettim
Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydiHepinize teşekkür ederim arkadaşlar 76 çıktı sonucum,Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin![]()
Bir kere midem yandı,mide özsuyum ağzıma geldi.Ona çok şaşırdım reflüm yok çünkü.O gün birkaç kere öğürdüm.Kasık sızlamalarım epey vardı sağ sol kasık sızlıyordu hep.Ve bence sarı akıntı oluştu.Gözünüz aydın olsun belirtileriz varmiydi
Sizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil
Ne zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanızSizin erken testiniz çok daha belirginmiş ya benimki o kadar değil
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar ilk test bugünki ovülasyon testim ikinci test gebelik testim ben hamile miyim ??
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsingebelik testinizin markası nedir acaba
Yeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericemNe zaman yapmıştınız peki? Döllenme geç olmuştur belki sizin yeniden yapsanız
Hayırlısı olsunYeniden yaptım tekrar silik çıktı bugün tekrar yaptım çıkmadı döngünün 47. Günü normalde de geç yumurtluyorum zaten bakalım pazartesi kan vericem