- 10 Mayıs 2025
- 53
- -1
- 1
- 68
- Konu Sahibi insanbirsiradan
Nolur sorularımı okuyun gerçekten çok kötüyüm bilen birisi beni aydınlatsın yalvarırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim birleşme olmamış üstünden kaç ay geçmiş kaç kere regl görmüşsün buradaki bir sürü arkadaş yazmış zaten sana hamile olma ihtimalin sıfır. Biz burada kaç aydır deniyoruz yıllarca bekleyen var ha öyle sürtünme falan değil bahsettiğim bildiğin ilişki yani olmuyor bir sürtünmeden mi olacak ki bir sürü regl vs var. Üstüne görme dediğimiz öyle bişey değil sen mevzuyu yanlış anlamışsın o yüzden kesinlikle hamile falan değilsin. Anladığım küçüksün bir daha içini bu şekilde kemirecek birşeyi yapma bak sen onca şeye rağmen aylardır kafana takmış sürekli araştırıyorsun bunu sana yapanın umrunda bile değil. Onunla bir daha görüşme ve bir daha böyle durumlara düşeceğin şeyleri tekrar etme. Ve yeniden belirtiyorum HAMİLE DEĞİLSİN. Bu kadar konu açıp insanlar demesine rağmen hala kuruyorsun yapma kendine bunu buradaki herkes aynı fikirde hamilelik yokNolur sorularımı okuyun gerçekten çok kötüyüm bilen birisi beni aydınlatsın yalvarırım
Abla öncelikle Allah ne muradın varsa versin bütün dileklerini isteklerine kavuşursun inşallaah inşallah çok sağlıklı çok sıhhatli vatana millete anasına babasına hayırlı çocuğun olur. Ben çok bakıyorum herkes yazmış ki hamile olduğumu 5.ayda öğrendim ilk 4 ay regl oldum cart curt bunlar beni çok korkutuyor test yapıyorum negatif çıkıyor sonra diyorlar ki bazen betahcg çok yüksek olunca test negatif gösterebiliyormuş bunları düşündükçe deliriyorum yani. Bana bunu yapanın hiç umrunda değil ben kendimden eminim bir şey yok diyip geçiştirdi tek başıma atlatıyorum hasta olucam stresten çok teşekkür ederim allah razı olsunKardeşim birleşme olmamış üstünden kaç ay geçmiş kaç kere regl görmüşsün buradaki bir sürü arkadaş yazmış zaten sana hamile olma ihtimalin sıfır. Biz burada kaç aydır deniyoruz yıllarca bekleyen var ha öyle sürtünme falan değil bahsettiğim bildiğin ilişki yani olmuyor bir sürtünmeden mi olacak ki bir sürü regl vs var. Üstüne görme dediğimiz öyle bişey değil sen mevzuyu yanlış anlamışsın o yüzden kesinlikle hamile falan değilsin. Anladığım küçüksün bir daha içini bu şekilde kemirecek birşeyi yapma bak sen onca şeye rağmen aylardır kafana takmış sürekli araştırıyorsun bunu sana yapanın umrunda bile değil. Onunla bir daha görüşme ve bir daha böyle durumlara düşeceğin şeyleri tekrar etme. Ve yeniden belirtiyorum HAMİLE DEĞİLSİN. Bu kadar konu açıp insanlar demesine rağmen hala kuruyorsun yapma kendine bunu buradaki herkes aynı fikirde hamilelik yok
Sağol canım güzel duaların için. Sen o yazılanlara takılma onlar başka şeyler. Sende böyle bir durum asla yok merak etme. Ve bir daha lütfen ama lütfen seni bu şekilde için için kemirecek şeyleri yaşama herşey zamanında güzel boşver bunları sende inşallah gönlünden geçtiği gibi güzel bir hayat yaşarsın iş güç meslek sahibi özgür ve güçlü biri olursun hep. Üzülme içini rahat tut sende hamilelik asla yok. Şimdi kalk bir kahve yap tak kulaklığı aç müziği ne saçma şeye takıldığın için gül ve bir daha bunu yapan ile görüşme ve bir başkası ile asla yapma hele senden böyle bir talebi olanı anında reddet ve görüşmeAbla öncelikle Allah ne muradın varsa versin bütün dileklerini isteklerine kavuşursun inşallaah inşallah çok sağlıklı çok sıhhatli vatana millete anasına babasına hayırlı çocuğun olur. Ben çok bakıyorum herkes yazmış ki hamile olduğumu 5.ayda öğrendim ilk 4 ay regl oldum cart curt bunlar beni çok korkutuyor test yapıyorum negatif çıkıyor sonra diyorlar ki bazen betahcg çok yüksek olunca test negatif gösterebiliyormuş bunları düşündükçe deliriyorum yani. Bana bunu yapanın hiç umrunda değil ben kendimden eminim bir şey yok diyip geçiştirdi tek başıma atlatıyorum hasta olucam stresten çok teşekkür ederim allah razı olsun
Abla ne biliyim inanmıştım beni sevdiğine güzel şeyler söylüyordu evlenicez falan diyordu bende karşılık verdim zaten o olayı yaşadıktan sonra ayrıldım ondan. Dediğin gibi inşallah yoktur hamilelik falan allah razı olsun tekrardanSağol canım güzel duaların için. Sen o yazılanlara takılma onlar başka şeyler. Sende böyle bir durum asla yok merak etme. Ve bir daha lütfen ama lütfen seni bu şekilde için için kemirecek şeyleri yaşama herşey zamanında güzel boşver bunları sende inşallah gönlünden geçtiği gibi güzel bir hayat yaşarsın iş güç meslek sahibi özgür ve güçlü biri olursun hep. Üzülme içini rahat tut sende hamilelik asla yok. Şimdi kalk bir kahve yap tak kulaklığı aç müziği ne saçma şeye takıldığın için gül ve bir daha bunu yapan ile görüşme ve bir başkası ile asla yapma hele senden böyle bir talebi olanı anında reddet ve görüşme
Abla umarım değilimdir sürtünme üzerinden tam 70 gün geçti ve ben 70 gündür kendimi hamile olduğumu dusunuyordum 70 günde 2 defa normal adet oldum yani hep aylardır olmam gereken zamanlara denk geldi 2 reglimde. Testlerde negatif inşallah değilimdi allah razı olsun sendende cevap verdin çok teşekkür ederimYavrucum sen delimisin o kadar regl olmuşsun üstünden kaç ay geçmiş korkma hamile falan değilsin böyle kafana takarsan kendini hamile sanırsın ama değilsin
Öyle olur bizde genç olduk. İnsan bu yaşlarda herkese kulağını kapatıyor bazı şeyler tecrübe edilmedikçe öğrenilmiyor malesef. İleride bizim yaşlara geldiğinde anlayacaksın demek istediklerimi zamanında banada çok şey dendi bizim yaşımıza gelince anlarsın dendi inanmadım ama öyleymiş hayatın kanunu bu malesefAbla ne biliyim inanmıştım beni sevdiğine güzel şeyler söylüyordu evlenicez falan diyordu bende karşılık verdim zaten o olayı yaşadıktan sonra ayrıldım ondan. Dediğin gibi inşallah yoktur hamilelik falan allah razı olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim abla artık inanmıyorum hiçbir şeye Bunlara kandım hep güzel şeyler söyledi inandım karşılık verdim sürtünme gününden beri hayatım alt üst oldu inşallah hamile değilimdir de başka hiçbir şey istemiyorum şu anÖyle olur bizde genç olduk. İnsan bu yaşlarda herkese kulağını kapatıyor bazı şeyler tecrübe edilmedikçe öğrenilmiyor malesef. İleride bizim yaşlara geldiğinde anlayacaksın demek istediklerimi zamanında banada çok şey dendi bizim yaşımıza gelince anlarsın dendi inanmadım ama öyleymiş hayatın kanunu bu malesef
Öyle olur kandırırlar sende akillan ablam artık kanma kimseye. Hala değilimdir diyorsun bak şüphem var dedim sana at kafamdan için rahat olsun yok hamilelikÇok teşekkür ederim abla artık inanmıyorum hiçbir şeye Bunlara kandım hep güzel şeyler söyledi inandım karşılık verdim sürtünme gününden beri hayatım alt üst oldu inşallah hamile değilimdir de başka hiçbir şey istemiyorum şu an