• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ??

emirataninannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
3
0
1
32
Merhaba kızlar adetim beş gün gecikti hamilelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım ikincisini yaptım o da silik çıktı bu arada adet kanamam da var yine de doktora gittim kan verdim beta hcg 2.53 çıktı. Ultrasonla bakıldığında bir şey yoktu doktor alttan ultrasonla bakmak istedi izin vermedim ama içime sinmedi bugün tekrar test aldım yaptım yine silik çıktı kafam çok karışık benim gibi yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz teşekkürler❤️

Eklentiler

• IMG_5484.webp
    IMG_5484.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 21
Kaçıncı dakikada çıktı bu çizgiler canım koruma çizgisine benziyor çünkü.
Bence erken gebelik testi yapmalısın birkaç gün sonra kanda çıkmayanı bu kaset testler algılamaz çünkü en az 25ul yi ölçüyorlar

Kaçıncı dakikada çıktı bu çizgiler canım koruma çizgisine benziyor çünkü.
Bence erken gebelik testi yapmalısın birkaç gün sonra kanda çıkmayanı bu kaset testler algılamaz çünkü en az 25ul yi ölçüyorlar
Beş dakikadan sonra çıktı canım adetim de bugün başladı üçüncü testi de bugün yaptım

canım benim aynısı bana da olmuştu, testlerde silik çizgi çıkıyodu ama kan değerim çok düşük gelmişti. sonra 4-5 gün sonra tekrar yaptırınca yükselmeye başlamıştı 🙈
beta hcg 2.53 baya düşük, yani şu an için gebelik başlamış gibi durmuyor ama bazı kişilerde geç döllenme oluyo o yüzden erkenden çıkmıyo içinin rahat etmesi için 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır istersen. adet düzenin normalse gecikme olduktan 1 hafta sonra değerler daha net gösteriyo zaten.
umarım güzel haber alırsın 💕 beklemek zor ama sabret, bol dua et

canım benim aynısı bana da olmuştu, testlerde silik çizgi çıkıyodu ama kan değerim çok düşük gelmişti. sonra 4-5 gün sonra tekrar yaptırınca yükselmeye başlamıştı 🙈
beta hcg 2.53 baya düşük, yani şu an için gebelik başlamış gibi durmuyor ama bazı kişilerde geç döllenme oluyo o yüzden erkenden çıkmıyo içinin rahat etmesi için 2-3 gün sonra tekrar kan testi yaptır istersen. adet düzenin normalse gecikme olduktan 1 hafta sonra değerler daha net gösteriyo zaten.
umarım güzel haber alırsın 💕 beklemek zor ama sabret, bol dua et
Ben aslında çok istekli değildim ama meğerse oğlum abi olmaya çok hazırmış bebek yokmuş dediğimden beri çok üzgün umarım abi olur 🥹🤍

Back
X