Hamile miyim

Tugceir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
7
0
1
24
Adet günüme 8 gün var ovülasyon testi yaptım hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_20250612_112646.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20250612_112636.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 50
Ya yakında çatlamış yada çatlayacak gibi yumurtan bence çünkü erken gebelik için

Canım bu şekilde gebelik anlaşılmaz ki zaten normalde de ovu testi bu şekilde çıkar

yumurtlamadan sonra 14 günde döllenme oluyor daha erken gebeliği öğrenmek imkansız adete 8 gün kala nasıl öğrenesiniz? Demekki yumurtanız yeni çatlamış o yüzden silinik kırmızı çıkmış.

Hamilelik testi başka bir hormona, ovulasyon testi başka bir hormona bakıyor. Adete 8 gün kala kanda bile çıkmayabilir. Adet gününüz geldiğinde gebelik testi yapmalısınız

Adet günüme 8 gün var ovülasyon testi yaptım hamile miyim?
Canım merhaba ovülasyon testinde çatlama günü üst üste en fazla 3 gün pozitif cikiyor yani iki cizgi de aynı koyulukta ama üc günden sonra kontrol cizgisi daha acik renk oluyo eğer ovülasyon testi gebelik durumunda yapılırsa üst üste 3 günden fazla belirgin oluyor insanlar buradsn gebe olabileceklerini düsünüp test yapıyorlar zaten senin attığın ovülasyon testleri negatif

Benim için çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim

Selam kızlar ovülasyon testim bu şekilde
8,10,11,12 haziran değerlendirildi.13 haziran yani bugünde değerlendirilmesine gerek var mı? Çatlama dün olmuş dimi?

Eklentiler

• 6E0BF269-BFCD-4252-81DB-C981405A9F93.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…