Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende burdan gördüm ovülasyon testinde hamilelik olabileceğini denemek istedim bu şekilde test yapıp hamileliğin öğrenenler varmışCanım bu şekilde gebelik anlaşılmaz ki zaten normalde de ovu testi bu şekilde çıkar
Canım merhaba ovülasyon testinde çatlama günü üst üste en fazla 3 gün pozitif cikiyor yani iki cizgi de aynı koyulukta ama üc günden sonra kontrol cizgisi daha acik renk oluyo eğer ovülasyon testi gebelik durumunda yapılırsa üst üste 3 günden fazla belirgin oluyor insanlar buradsn gebe olabileceklerini düsünüp test yapıyorlar zaten senin attığın ovülasyon testleri negatifAdet günüme 8 gün var ovülasyon testi yaptım hamile miyim?
Benim için çok açıklayıcı oldu teşekkür ederimCanım merhaba ovülasyon testinde çatlama günü üst üste en fazla 3 gün pozitif cikiyor yani iki cizgi de aynı koyulukta ama üc günden sonra kontrol cizgisi daha acik renk oluyo eğer ovülasyon testi gebelik durumunda yapılırsa üst üste 3 günden fazla belirgin oluyor insanlar buradsn gebe olabileceklerini düsünüp test yapıyorlar zaten senin attığın ovülasyon testleri negatif
Anladım teşekkür ederimHamilelik testi başka bir hormona, ovulasyon testi başka bir hormona bakıyor. Adete 8 gün kala kanda bile çıkmayabilir. Adet gününüz geldiğinde gebelik testi yapmalısınız
Rica ederim hayırlı haberler alırsın insallahBenim için çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim![]()