Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer test markası güvenilir se hamile olabilirsiniz ama değilse değildirErken gebelik testi hamile miyim
3 tane yaptım 3 ü de böyleEğer test markası güvenilir se hamile olabilirsiniz ama değilse değildir
Markaları önemki hatalı çıkabiliyor benim hepsi hatalı çıktı3 tane yaptım 3 ü de böyle
Markası nedir? İlişkiden kaç gün sonra yaptınız
Markasına dikkat etmedim kiMarkaları önemki hatalı çıkabiliyor benim hepsi hatalı çıktı
Markasına dikkat etmedim 2 aydır adet görmedim geciktiMarkası nedir? İlişkiden kaç gün sonra yaptınız
İki aylık gecikmeye göre çok çok açık çıkmış ikinci çizgi. Baya koyu olması gerekirdiMarkasına dikkat etmedim 2 aydır adet görmedim gecikti
Herkese hamilesiniz yazıyorsunuz neden testin markasını sormuyorsunuz ne kadar hatalı çıkıyor burada okuyoruz biliyoruz artık.Hamilesiniz
3 tane aldım üçüde hatalı mı olur ya inşallah değildir hayırlısı bakalımHerkese hamilesiniz yazıyorsunuz neden testin markasını sormuyorsunuz ne kadar hatalı çıkıyor burada okuyoruz biliyoruz artık.
Miratechmiş baktımHerkese hamilesiniz yazıyorsunuz neden testin markasını sormuyorsunuz ne kadar hatalı çıkıyor burada okuyoruz biliyoruz artık.
Bu markaya da güvenen var siz kan verin benceMiratechmiş baktım