- 31 Temmuz 2024
- 75
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi prensen2210
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor kan verin benceKızlar yarın adet günüm gebelik var mı yanılma ihtimali var mı yalancı pozitif
Hangi markaKızlar yarın adet günüm gebelik var mı yanılma ihtimali var mı yalancı pozitif
Teste göre var ama en doğru sonucu elbette kan verir :)Kızlar yarın adet günüm gebelik var mı yanılma ihtimali var mı yalancı pozitif
Artmed hakkımda güzel yazılar yok ilk daikika çıktıHangi marka
Normalde yarın adet olucam o yüzden 3.4 gün bekliyorumTeste göre var ama en doğru sonucu elbette kan verir :)
Sabredemiyorsan beklemene gerek yok :) zaten varsa mutlaka çıkar kanda garanti olsun diyorsan da sen bilirsinNormalde yarın adet olucam o yüzden 3.4 gün bekliyorum
Bilemiyorum o markayı ama geçen ay bende days doctor marka yaptım iki pozitif gördüm ama yalancı pozitifmiş Malesef. Awox öneriyorlar bide ondan al yada en garanti kanArtmed hakkımda güzel yazılar yok ilk daikika çıkt
Yok beklemek istiyorum eğer varsa düşük çıkarsa ben etkilenirim sağlık mı diyeSabredemiyorsan beklemene gerek yok :) zaten varsa mutlaka çıkar kanda garanti olsun diyorsan da sen bilirsin
Benimde reglim kesildi 4. Günde bir anda normalde 6 gün sürmesi lazım dünde pembe akıntı geldi bende düşünüyorum gebe miyim acaba diye yoksa kafa da mı kuruyorumYok beklemek istiyorum eğer varsa düşük çıkarsa ben etkilenirim sağlık mı diye
Ay inşallah olur canım senindeBenimde reglim kesildi 4. Günde bir anda normalde 6 gün sürmesi lazım dünde pembe akıntı geldi bende düşünüyorum gebe miyim acaba diye yoksa kafa da mı kuruyorumArtık herşeye umut bağlar oldum bende test alıcam yarın bakalım
İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor bir süreçAy inşallah olur canım seninde