Hamile miyim ?

azranurrrrrrss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
17
0
1
22
Kızlar geçen ay 11 inde regl oldum ondan önceki ay 9 unda birde kürtaj geçmişim var bir kaç gün geçti yani regl tarihimin üzerinden ve bugün yaptığım test böyle çıktı hamilemiyim ? ?

Eklentiler

• IMG_3329.webp
    IMG_3329.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 36
Asla bu testlere güvenmiyorum, pozitif olup çok kanda negatif oldu iki çizgi de kıpkırmızı olmadıktan sonra bunlara inanmayın bence. kan verin şüpheniz varsa.

Çok daha yeni gibi bence testi tekrarlama imkanınız varsa tekrarlayıp yapsanız
2 gün önce yaptım hiçbir ç
Korunarak nasıl oldu peki bazı testler yanlış da çıkartıyor bu arada
yani prezervatif kullandık ama hemen değil ilişkinin sonlarına doğru bir kere kullanmadık onda da içime olmadı dışarıya boşaldı

2 gün önce yaptım hiçbir ç

yani prezervatif kullandık ama hemen değil ilişkinin sonlarına doğru bir kere kullanmadık onda da içime olmadı dışarıya boşaldı
Anladım umarım kötü bir sorun yaşamazsınız ama bazıları yanlış çıkartıyor siz bir kan veremiyorsanız başka test alıp yaparsınız bence daha iyi olur

Evli değilim 2. Kürtaj olacak tek başımayım anlatabileceğim kimse de yok erkek arkadaşım da çok kötü bir dönemde hem maddi hem manevi ortada kalmaktan korkuyorum umarım değildir umarım yanlıştır kısa zaman önce kürtaj oldum mart ayında düzensiz oluyordu bazı aylar reglm umarım öyle bir şeydir

Ya da
Evli değilim 2. Kürtaj olacak tek başımayım anlatabileceğim kimse de yok erkek arkadaşım da çok kötü bir dönemde hem maddi hem manevi ortada kalmaktan korkuyorum umarım değildir umarım yanlıştır kısa zaman önce kürtaj oldum mart ayında düzensiz oluyordu bazı aylar reglm umarım öyle bir şeydir
ya da kimyasal gebelik olabilir mi

Back
X