- 24 Şubat 2025
- 17
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi azranurrrrrrss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar acillKızlar geçen ay 11 inde regl oldum ondan önceki ay 9 unda birde kürtaj geçmişim var bir kaç gün geçti yani regl tarihimin üzerinden ve bugün yaptığım test böyle çıktı hamilemiyim ? ?
Ben çok net olmazsa da görüyorum![]()
Korunarak nasıl oldu peki bazı testler yanlış da çıkartıyor bu arada
2 gün önce yaptım hiçbir çÇok daha yeni gibi bence testi tekrarlama imkanınız varsa tekrarlayıp yapsanız
yani prezervatif kullandık ama hemen değil ilişkinin sonlarına doğru bir kere kullanmadık onda da içime olmadı dışarıya boşaldıKorunarak nasıl oldu peki bazı testler yanlış da çıkartıyor bu arada
Anladım umarım kötü bir sorun yaşamazsınız ama bazıları yanlış çıkartıyor siz bir kan veremiyorsanız başka test alıp yaparsınız bence daha iyi olur2 gün önce yaptım hiçbir ç
yani prezervatif kullandık ama hemen değil ilişkinin sonlarına doğru bir kere kullanmadık onda da içime olmadı dışarıya boşaldı
Anladım umarım kötü bir sorun yaşamazsınız ama bazıları yanlış çıkartıyor siz bir kan veremiyorsanız başka test alıp yaparsınız bence daha iyi
ya da kimyasal gebelik olabilir miEvli değilim 2. Kürtaj olacak tek başımayım anlatabileceğim kimse de yok erkek arkadaşım da çok kötü bir dönemde hem maddi hem manevi ortada kalmaktan korkuyorum umarım değildir umarım yanlıştır kısa zaman önce kürtaj oldum mart ayında düzensiz oluyordu bazı aylar reglm umarım öyle bir şeydir
Merhaba hamile misiniz yoksa test yanlış mi çıktıYa da
ya da kimyasal gebelik olabilir mi