Hamile miyım

mavi boncu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
27
1
1
26
Kızlar ayın 21 ı Ovulasyondu o an değerlendirdik 24 ünden bu yana karnım asırı agrıyor kasıklarım belıme doğru dün 25 inde hastaneye gıttım kan aldılar supelendıklerı ıcin bısey çıkmadı ama asırı asgıyor adetten sonrakı 10 gün ile 20. Gün arasını değerlendirdik 26 sında bugünde test yaptım bole çıktı sanki silik gıbı ama dün kan testınde bısey ypktu
1000018182.webp

Kızlar ayın 21 ı Ovulasyondu o an değerlendirdik 24 ünden bu yana karnım asırı agrıyor kasıklarım belıme doğru dün 25 inde hastaneye gıttım kan aldılar supelendıklerı ıcin bısey çıkmadı ama asırı asgıyor adetten sonrakı 10 gün ile 20. Gün arasını değerlendirdik 26 sında bugünde test yaptım bole çıktı sanki silik gıbı ama dün kan testınde bısey ypktuEki Görüntüle 3622284

Eklentiler

• 1000018181.webp
    1000018181.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 19
Yani sizce var mıdır bişey karnım çok asgrıdı ıkı gundur asırı ilkinde de böle çok olmuştu ağrım ondan supelendim ama nasıl etsem bilemedim adetıme 8 gün var düzenli de değil işin garıp tarafı bı basında oluyosam bı ortasında

Canım bu ayın 21 ise ovulasyon çıkmaz daha beklemen lazım.
Aynen bacım ayın 21 inde 14 gün vardı adetıme o gün değerlendirdik düzensiz günü tam bellı olmuyor ama son adet tarihine ve bitişine göre o gün 21 ı ve asırı asırı karnım agrıyor bı sonrakı adet tarıhını uygulama 4 u gösteriyor

Aynen bacım ayın 21 inde 14 gün vardı adetıme o gün değerlendirdik düzensiz günü tam bellı olmuyor ama son adet tarihine ve bitişine göre o gün 21 ı ve asırı asırı karnım agrıyor bı sonrakı adet tarıhını uygulama 4 u gösteriyor
Canım bir kaç gün bekleyip sabah ilk idrarla dene. Bugün daha 26 sı. Ovülasyon günü adetin düzenli olsa bile +3/-3 gün oynayabiliyor. Yani olduysa bile daha zigot olmaya çalışıyordur bu kana bile yansımaz.

Canım bir kaç gün bekleyip sabah ilk idrarla dene. Bugün daha 26 sı. Ovülasyon günü adetin düzenli olsa bile +3/-3 gün oynayabiliyor. Yani olduysa bile daha zigot olmaya çalışıyordur bu kana bile yansımaz.
Tamam canım 3 4 gün sonra gene yapar yazarım buraya 😊

Kızlar ayın 21 ı Ovulasyondu o an değerlendirdik 24 ünden bu yana karnım asırı agrıyor kasıklarım belıme doğru dün 25 inde hastaneye gıttım kan aldılar supelendıklerı ıcin bısey çıkmadı ama asırı asgıyor adetten sonrakı 10 gün ile 20. Gün arasını değerlendirdik 26 sında bugünde test yaptım bole çıktı sanki silik gıbı ama dün kan testınde bısey ypktuEki Görüntüle 3622284
Şu an için negatif canım erken yapmışsın regle 4 gün kala başla en azından

Kuruma cızgısı mı bu acaba saatler sonra fark ettım

Eklentiler

• 1000018499.webp
    1000018499.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000018474.webp
    1000018474.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 7
Back
X