Hamile miyim

kkaardelen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
8
1
1
23
Merhaba. Bişey sormak istiyorum. En son 12 Haziran'da adet oldum şu anda gecikiyor ve pcos var. 30 temmuzda evde idrar testi yaptım hafif silik çıktı. 1 Ağustos'ta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 2 Ağustosta rahatsızlandım acile gidince beta HCG istediler. Beta HCG 3.4 çıktı. Doktor pozitif ama net bir pozitif değil dedi. Bi hafta sonra adet olmazsan tekrar gel kan testi ver dedi. Şu anda da normal adet öncesi belirtilerim var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi. Sizce hamile olabilir miyim

mecbur 1 haftanın geçmesini bekliyceksin kan verip öğrenmek için ama bu kadar regl gecikmesine çok net bir beta artışı olmalıydı. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah vardır ve seninledir

mecbur 1 haftanın geçmesini bekliyceksin kan verip öğrenmek için ama bu kadar regl gecikmesine çok net bir beta artışı olmalıydı. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah vardır ve seninledir
Amin Allah razı olsun. Pcos olduğu için gecikme normalde de oluyor. Ama beta HCG değerim her zaman 2 nin altındaydı ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Bakalım hayırlısıyla bi hafta sonra belli olur inşallah

Bu arada 29 temmuzda ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. 30 ve 31 temmuzda birliktelik oldu. Erken gebelikse eğer HCG nin böyle çıkması normal midir

Yumurtlama tarihini biliyor musun? Üzerinden 10 gün geçtiğine eminsen çıkan sonuç nettir zaten yani negatiftir. Ama bilmiyorsan mecburen kanı tekrarlaman gerekir 5 altı negatif zaten ama üstü pozitif.

5 ten yukarı olması gerekmiyor mu hcg nin? yine de ilk zamanlarıysa belki daha düşük çıkmıştır. inşallah hayırlı haberler alırsın

Yumurtlama tarihini biliyor musun? Üzerinden 10 gün geçtiğine eminsen çıkan sonuç nettir zaten yani negatiftir. Ama bilmiyorsan mecburen kanı tekrarlaman gerekir 5 altı negatif zaten ama üstü pozitif.
29 temmuzda yumurtlama yani ovulasyon testim pozitif çıktı

5 ten yukarı olması gerekmiyor mu hcg nin? yine de ilk zamanlarıysa belki daha düşük çıkmıştır. inşallah hayırlı haberler alırsın
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah. Doktor pozitif olma ihtimali var diyince umutlandım doğrusu. 1 hafta sonra kan tekrarı yapınca belli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…