- 4 Ağustos 2025
- 44
- 6
- 1
- Konu Sahibi kkaardelen
-
Bilmiyorum inşallah değildirkimyasal veya dış gebelik olabilir mi acaba
Amin Allah razı olsun. Pcos olduğu için gecikme normalde de oluyor. Ama beta HCG değerim her zaman 2 nin altındaydı ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Bakalım hayırlısıyla bi hafta sonra belli olur inşallahmecbur 1 haftanın geçmesini bekliyceksin kan verip öğrenmek için ama bu kadar regl gecikmesine çok net bir beta artışı olmalıydı. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah vardır ve seninledir
Yumurtlama tarihini biliyor musun? Üzerinden 10 gün geçtiğine eminsen çıkan sonuç nettir zaten yani negatiftir. Ama bilmiyorsan mecburen kanı tekrarlaman gerekir 5 altı negatif zaten ama üstü pozitif.Merhaba. Bişey sormak istiyorum. En son 12 Haziran'da adet oldum şu anda gecikiyor ve pcos var. 30 temmuzda evde idrar testi yaptım hafif silik çıktı. 1 Ağustos'ta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 2 Ağustosta rahatsızlandım acile gidince beta HCG istediler. Beta HCG 3.4 çıktı. Doktor pozitif ama net bir pozitif değil dedi. Bi hafta sonra adet olmazsan tekrar gel kan testi ver dedi. Şu anda da normal adet öncesi belirtilerim var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi. Sizce hamile olabilir miyim
29 temmuzda yumurtlama yani ovulasyon testim pozitif çıktıYumurtlama tarihini biliyor musun? Üzerinden 10 gün geçtiğine eminsen çıkan sonuç nettir zaten yani negatiftir. Ama bilmiyorsan mecburen kanı tekrarlaman gerekir 5 altı negatif zaten ama üstü pozitif.
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallah. Doktor pozitif olma ihtimali var diyince umutlandım doğrusu. 1 hafta sonra kan tekrarı yapınca belli olur inşallah5 ten yukarı olması gerekmiyor mu hcg nin? yine de ilk zamanlarıysa belki daha düşük çıkmıştır. inşallah hayırlı haberler alırsın
Oo çok erken şuan daha canım varsa dahi çıkmaz kanda. Dediğim gibi 10 gün geçmesi gerekiyor29 temmuzda yumurtlama yani ovulasyon testim pozitif çıktı
Teşekkür ederim 10 gün bekleyip öyle tekrarlarım testi o zamanOo çok erken şuan daha canım varsa dahi çıkmaz kanda. Dediğim gibi 10 gün geçmesi gerekiyor
Hayırlısıyla inşallah yaa teşekkür ederimAy inşallahhhh hamilesindirrr inşallahhh
29 a yumurtlama 30 a çatlama dersek ayın 9-10 u gibi test yapsanız mutlaka net bir sonuç verir :)Sn
Teşekkür ederim 10 gün bekleyip öyle tekrarlarım testi o zaman
Peki idrar testinde de çıkar mı o süreçte29 a yumurtlama 30 a çatlama dersek ayın 9-10 u gibi test yapsanız mutlaka net bir sonuç verir :)
Çıkması gerek erken gebelik testinde ama onlar yalancı pozitifilik çok veriyor ben o nedenle onlara pek güvenemiyorumPeki idrar testinde de çıkar mı o süreçte
Anladım teşekkür ederim canımÇıkması gerek erken gebelik testinde ama onlar yalancı pozitifilik çok veriyor ben o nedenle onlara pek güvenemiyorum
Sizde belki geç döllenme olmuş olabilirAnladım teşekkür ederim canım
Geç döllenme nasıl oluyor tam olarakSizde belki geç döllenme olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?