Comforttest markası nedir?
Canim baska bir testle dene istersen awox laboquik ve predectorComfort
Bugün yaptım birisi prodoctor diğeri başka marka ikisinde de silik çizgi çıktı adetime 2 gün varCanim baska bir testle dene istersen awox laboquik ve predector
Hayirli olsun canm o zmn vardir kan vermelisin belirtin var miBugün yaptım birisi prodoctor diğeri başka marka ikisinde de silik çizgi çıktı adetime 2 gün var
Göğüs hassasiyetim,ağzımda metalik tat,kramp şeklinde Ağrı var karnımda, şişkinlik vs var yarın vermeli miyim yoksa adet geçmesini bekleyeyim mi?Hayirli olsun canm o zmn vardir kan vermelisin belirtin var mi
Verirsen netlesir canim adetin geçince doktor randevusu alirsinGöğüs hassasiyetim,ağzımda metalik tat,kramp şeklinde Ağrı var karnımda, şişkinlik vs var yarın vermeli miyim yoksa adet geçmesini bekleyeyim mi?
Tamam canim teşekkür ederimVerirsen netlesir canim adetin geçince doktor randevusu alirsin
Rica ederim cnm saglik ocagindan verebilirsinTamam canim teşekkür ederim
HamilesinizzBugün yaptım birisi prodoctor diğeri başka marka ikisinde de silik çizgi çıktı adetime 2 gün var
Verdiniz mi veya kaç çıktıTamam canim teşekkür ederim
Verdim 904 çıktıVerdiniz mi veya kaç çıktı
Maşallah ikiz olabilir mi ne zaman verdiğinizi bilmiyorum amaVerdim 904 çıktı
GöÜnüz aydın ne zamandan verdiniz adetten öncemiVerdim 904 çıktı
Teşekkür ederim. Yok önce gidemedim adetim 3 gün geçti öyle gittim verdimGöÜnüz aydın ne zamandan verdiniz adetten öncemi
Adetti 3 gün geçti öyle verdim bilmiyorum ki bende kadın doğuma randevu aldım yakın zamanda gideceğim inşallah o zaman belli olurMaşallah ikiz olabilir mi ne zaman verdiğinizi bilmiyorum ama
Bende adet gecikmesinden 2 gün sonra perşembe günüydü sanırım kan verdim 0 2 ama hala adet olmuyorum duphaston kullanıyorumAdetti 3 gün geçti öyle verdim bilmiyorum ki bende kadın doğuma randevu aldım yakın zamanda gideceğim inşallah o zaman belli olur
Valla pek inancım yok şu saatten sonra olurmu diye ama bugün ovulation yaptım aşağıdan yukarıya doğru bakın yanlış dizdim en alttaki adet günüm diğeri adet gecikmesi 2. Gün en üstteki de adet gecikmesi 4-5.günü yani bugün daha köyü çıktı yumurtluyormuyum yoksa gebelik ihtimalimi bilemedimGeç döllenme falan olabilir belki biraz daha bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?