Hamile miyim

vena05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2025
1
0
1
22
Merhaba. Reglime 10 gün kala ilişkiye girdik ve korunmadık. Ama yumurtlama günüm de değildi. Şuan reglime 2 gün kaldı. Regl oncesi ağrısı gibi 1-2 gündür kasıklarıma az az agri giriyor ama hemen geçiyor ve şuan sanki kasıklarım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Acaba regl belirtisi mıdır yoksa hamilelik midir? Bu konularda hiçbir bilgim yok. Yani 1 haftada hemen belirti çıkar mi? Yoksa şimdj regl olup ondan sonra mi belirtiler çıkar aydinlatir misinizzz

Merhaba . Aslında gebelıgın bellı olmasında adet gununden çok yumurtlama gününden kaç gün sonra olduğu onemlı . Mesela yumurtlama dan 11 gün sonra genelde çıkıyor bazen 12-14 gün sonrasını bulabılıyor . Eğer yumurtlama gununuzu Kesın bılıyorsanız ve yumurtlamadan 4–5 gün önce -2.3 gün sonra suphelı ılıskı oldu ıse hamıle kalamazsınız . Bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabılıyor ama çok yakın tarıh olmuyor . Ben hamıle olduğunuzu sanmıyorum eğer Kesın bıkıyorsanız gununuzu . Bence Regll ı bekleyın . Belırtılere gelınce bazılarında hıc olmuyor bazılarında oluyor . Mesela ben daha önce gebelıgımde hıc bır belırtı yaşamadım ılk belırtılerım günüm gectıkten sonra başladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…