Merhaba. Reglime 10 gün kala ilişkiye girdik ve korunmadık. Ama yumurtlama günüm de değildi. Şuan reglime 2 gün kaldı. Regl oncesi ağrısı gibi 1-2 gündür kasıklarıma az az agri giriyor ama hemen geçiyor ve şuan sanki kasıklarım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Acaba regl belirtisi mıdır yoksa hamilelik midir? Bu konularda hiçbir bilgim yok. Yani 1 haftada hemen belirti çıkar mi? Yoksa şimdj regl olup ondan sonra mi belirtiler çıkar aydinlatir misinizzz
Merhaba. Reglime 10 gün kala ilişkiye girdik ve korunmadık. Ama yumurtlama günüm de değildi. Şuan reglime 2 gün kaldı. Regl oncesi ağrısı gibi 1-2 gündür kasıklarıma az az agri giriyor ama hemen geçiyor ve şuan sanki kasıklarım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Acaba regl belirtisi mıdır yoksa hamilelik midir? Bu konularda hiçbir bilgim yok. Yani 1 haftada hemen belirti çıkar mi? Yoksa şimdj regl olup ondan sonra mi belirtiler çıkar aydinlatir misinizzz
Merhaba . Aslında gebelıgın bellı olmasında adet gununden çok yumurtlama gününden kaç gün sonra olduğu onemlı . Mesela yumurtlama dan 11 gün sonra genelde çıkıyor bazen 12-14 gün sonrasını bulabılıyor . Eğer yumurtlama gununuzu Kesın bılıyorsanız ve yumurtlamadan 4–5 gün önce -2.3 gün sonra suphelı ılıskı oldu ıse hamıle kalamazsınız . Bazı kadınlar ayda 2 kere yumurtlayabılıyor ama çok yakın tarıh olmuyor . Ben hamıle olduğunuzu sanmıyorum eğer Kesın bıkıyorsanız gununuzu . Bence Regll ı bekleyın . Belırtılere gelınce bazılarında hıc olmuyor bazılarında oluyor . Mesela ben daha önce gebelıgımde hıc bır belırtı yaşamadım ılk belırtılerım günüm gectıkten sonra başladı .