Hamile miyim

poyrazn annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
5
0
1
22
Merhaba arkadaşlar. 17 temmuz son adet tarihim bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu 4. Gün bugün hala olmadım ilk isliskimin üzerinden 8 gün geçti daha sonra 2 ilişki daha sonrakiler için çok erken biliyorum ama ilk iliskimde hamile kalmis olabilir miyim. Mide bulantısı var 2 gündür sadece öğürüyorum kusma yok kasıklarda batma idrarda yanma var özellikle yere bir şey almak için egildigimde kalkamıyorum sancidan bir de iştah artışı var. 3 yaşında oğlum var ama ilk gbeligimde bulantı kusma Ağrı vs hiç yaşamadım hatta 3 aylıkken öğrendim beni aydınlatır mısınız? Var mıdır bilgisi olan

İdrarda yanmaya eşlik eden kasık ağrısı ve mide bulantısı idrar yolu enfeksiyonu belirtileri. En kısa zamanda doktora gözükmelisiniz bence.

İdrarda yanmaya eşlik eden kasık ağrısı ve mide bulantısı idrar yolu enfeksiyonu belirtileri. En kısa zamanda doktora gözükmelisiniz bence.
Evet 2 hafta önce bunun için kadın doğuma gitmiştim zaten enfeksiyondan dolayı akıntım vardı bana fitil ve antibiyotik verdi düzenli kullandım 5 gün önce antibiyotiğin bitti geçmişti. şimdi yine böyle olunca gebelikten şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…