Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için .Evet gayet olabilir, erken gebelik testi yapabilirsiniz ya da gecikme yaşamayı bekleyin.
Gerçekten çok stres yaptım ne tepki vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum 4 gün benim için nasıl geçer onu da bilmiyorum.Şimdi bu altta yazdığın belirtiler regl ile aynı o yüzden ney bir sey demek için çok erken 4 gün var daha stres yapma olursun hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim yorumunuz için .Erkenden öğrenmek de çok konforlu değil zaten. Tek bir ilişki ile de gebelik oluşabilir, oluşmamış da olabilir tamamen nasip. Siz böyle bir kaygı duyduğunuz için de kendinize hassas yaklaşıyor olabilirsiniz. Spesifik ve çok öne çıkan bir gebelik belirtisi yazmamışsınız zaten. Umarım gönlünüze göre olur herşey
Yani daha stres yapmak istemem ama ben adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmistim ama korunmamıstım bu detayı da vereyimGerçekten çok stres yaptım ne tepki vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum 4 gün benim için nasıl geçer onu da bilmiyorum.
Umarım adet olurum kurtulurum bu stresten
Eğer bu kadar stres duysaydım beklemez testi yapardım benGerçekten çok stres yaptım ne tepki vereceğimi ne yapacağımı bilmiyorum 4 gün benim için nasıl geçer onu da bilmiyorum.
Umarım adet olurum kurtulurum bu stresten
Bizde geri çekilme yöntemi denedikYani daha stres yapmak istemem ama ben adete 4 gün kala hamile olduğumu öğrenmistim ama korunmamıstım bu detayı da vereyim
Pozitif çıkmasından korkuyorum desem cesaret edemiyorum yapmaya o yüzden regl gecikmesini bekliyorumEğer bu kadar stres duysaydım beklemez testi yapardım ben
Tabi öyle ama biz onuda yapmadık yani planlı oldu diyeyimBizde geri çekilme yöntemi denedik
Oda bir korunma değil malesef :)
Ama içime bosalmadıgından Emin olduğunu söyledi.
Ne kadar emin tartışılır
Sizin adınıza çok mutlu oldum .Tabi öyle ama biz onuda yapmadık yani planlı oldu diyeyimhakkında hayırlısı olsun
Gönlünüzce olsunnPozitif çıkmasından korkuyorum desem cesaret edemiyorum yapmaya o yüzden regl gecikmesini bekliyorum
Biz simdilik güzel düsünelim regl olcaksın ondandır :))Sizin adınıza çok mutlu oldum .
Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz ve umarım bende hamile değilimdir şimdiden her yerimi stres sardı ve eklemeyi unuttum ayaklarımın altı çok yanıyor ellerimde vücudum komple sıcak yani bilmiyorum
Umarım öyle olur :))Biz simdilik güzel düsünelim regl olcaksın ondandır :))
Yoo çok mantıklı düşünmüşsün ben çalışmadığım halde tek çocukla zorlanıyorumUmarım öyle olur :))
Çok yeni evliyim evime çok daha yeni alışıyorum üstüne bir de çocuk sorumluluğu eklenirse benim için zor olabilir diye düşünüyorum .
Hem iş hem kariyer hem çocuk ..
ben daha farklı şekilde hayal etmiştim .
Yetersiz anne olmaktan korkuyorum .
Biraz daha evliliğimin oturmasını istiyorum.
Belkide yanlış düşünüyorum bilmiyorum
Allah uzun ömürler versin sağlık versin inşallah çocuğunuza sizeYoo çok mantıklı düşünmüşsün ben çalışmadığım halde tek çocukla zorlanıyorum
Amin teşekkür ederim. Bu senin içini bi nebze rahatlatır belkiAllah uzun ömürler versin sağlık versin inşallah çocuğunuza size
Bende kadın doğuma gözükmek istiyorum
Spiral falan taktırmak istiyorum korunmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?