S Semrayen Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 19 3 1 30 Perşembe 12:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Semrayen #1 Cift cizgi gordm sanirim daha once kimyasal gebelik yasamistim. Sizce var mi kan testi yaptirmadim saha. Yaptirirsam nasil kac cikar sizce buna gore?
Cift cizgi gordm sanirim daha once kimyasal gebelik yasamistim. Sizce var mi kan testi yaptirmadim saha. Yaptirirsam nasil kac cikar sizce buna gore?
PanikEdoss Leon❤️Lulu Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 1.422 381 38 31 Perşembe 12:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Semrayen #2 Semrayen .!.: Eki Görüntüle 3642901 Cift cizgi gordm sanirim daha once kimyasal gebelik yasamistim. Sizce var mi kan testi yaptirmadim saha. Yaptirirsam nasil kac cikar sizce buna gore? Genişletmek için tıkla... Canım baya koyu betan normal çıkar ama kaç gelir bilemeyiz ilk önemli değil zaten beta artışı önemli
Semrayen .!.: Eki Görüntüle 3642901 Cift cizgi gordm sanirim daha once kimyasal gebelik yasamistim. Sizce var mi kan testi yaptirmadim saha. Yaptirirsam nasil kac cikar sizce buna gore? Genişletmek için tıkla... Canım baya koyu betan normal çıkar ama kaç gelir bilemeyiz ilk önemli değil zaten beta artışı önemli