• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

denizcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
5
0
1
25
Kizlar merhaba acil yardim istiyorum
İki idrar testi yaptim tam bet olarak iki cizgi cikti kab verdim ve 3015 beta cikti suan herkese gore hamileyim ama saglik ocagi doktoru bana kandada ciksa idrardada ciksa ultrasonda gozukmesi gerekior dedi sizce hamilemiyim degilmiyim pazartesi gunu ultrasona girecegim ama beni bi korku saldi lutfen yardim

Ama bana dedigim gibi saglik ocagindaki doktor kandada ciksa idrardada ciksa olmayabiliyor ultrasonda gozukmesi gerekiyor dedi yorumunuz icin teşekkür ediyorum
Ultrasonda kese görünecek cnm sağlıklı ise ilk gittiginde kese görürsün sonra da bir sonraki kalp atışı duyarsın korkma Allah'ın izniyle değerinde yüksek güzel gidiyor şuna

Ultrasonda kese görünecek cnm sağlıklı ise ilk gittiginde kese görürsün sonra da bir sonraki kalp atışı duyarsın korkma Allah'ın izniyle değerinde yüksek güzel gidiyor şunada
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin umarim oyle olur cok umitliyim

Hamile siniz ama kimyasal boş gebelik durumu için öyle demiştir endişe etmeyin allah ın izniyle kese de oluşur kalp atışıda duyarsınız ❤

Back
X