Bazen yalancı pozitif veriyor bu marka kan testi verin mutlakaKızlar adet günümEki Görüntüle 3649736 erken gebelik testi yaptım prodoctor testim de yapar yapmaz çizgi belirdi sizce yanılma payı olabilir mi?
Çizgi görünüyor ama lütfen başka marka testle de dene. Oda pozitifse yarın kan vermeye gidersinKızlar adet günümEki Görüntüle 3649736 erken gebelik testi yaptım prodoctor testim de yapar yapmaz çizgi belirdi sizce yanılma payı olabilir mi?
Ben kan verdim sonucum pozitif kan verin bence testlerin markaları ve ne zaman pozitif verdiği önemli oluyor.kızlar selam ,
Banada bakar mısınız ?
Yarin kan vermeye gidicem.Ben kan verdim sonucum pozitif kan verin bence testlerin markaları ve ne zaman pozitif verdiği önemli oluyor.
Ben pozitif testinden sonra 2 test daha yaptım negatifti kan verin.
Artı med yanlış sonuç veriyor genelde en güzeli kan vermen inşallah güzel haberlerini alırızYarin kan vermeye gidicem.
Acik olan testi sabah cok acik bi idrar ile yaptırdım. 5. Dk sonuç fotisi kaset test ise biraz once yine acik renkli idrar ile 3. Dk sonucu
Ilk test freely diğeri arti med
hcg degerim 117 geldi elhamdulillahArtı med yanlış sonuç veriyor genelde en güzeli kan vermen inşallah güzel haberlerini alırız
Çok sevindim hayırlı olsunhcg degerim 117 geldi elhamdulillah
Allah razı olsun seninde mubarek olsun sağ sağlim kavuşalım insallah, senin kan sonucun kaç gelmişti?Çok sevindim hayırlı olsun
Ben kan verdim sonucum pozitif kan verin bence testlerin markaları ve ne zaman pozitif verdiği önemli oluyor.
Ben pozitif testinden sonra 2 test daha yaptım negatifti kan verin.
Canım hayırlı olsun benim testimede bakar mısın ilk idrarla 1. Resim diğer silik çıkanda 2.idrar 1 bardak felan su içmiştim bu kadar silik çıkması normal mi yoksa testler mi bozuk acava yaKızlar adet günümEki Görüntüle 3649736 erken gebelik testi yaptım prodoctor testim de yapar yapmaz çizgi belirdi sizce yanılma payı olabilir mi?
68 geldi birazdan gidip kan vericem artış takibi içinAllah razı olsun seninde mubarek olsun sağ sağlim kavuşalım insallah, senin kan sonucun kaç gelmişti?
Bence normaldir ilk idrarla yapmanın amacı net gözükmesi zaten o yüzden normal olabileceğini düşünüyorumCanım hayırlı olsun benim testimede bakar mısın ilk idrarla 1. Resim diğer silik çıkanda 2.idrar 1 bardak felan su içmiştim bu kadar silik çıkması normal mi yoksa testler mi bozuk acava ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?