Hamile miyim???

Tugceir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
32
4
1
24
Kızlar adet günüm erken gebelik testi yaptım prodoctor testim de yapar yapmaz çizgi belirdi sizce yanılma payı olabilir mi?

kızlar selam ,
Banada bakar mısınız ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-26 at 13.50.48.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 44
  • WhatsApp Image 2025-09-26 at 22.52.06.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 49
Ben kan verdim sonucum pozitif kan verin bence testlerin markaları ve ne zaman pozitif verdiği önemli oluyor.
Ben pozitif testinden sonra 2 test daha yaptım negatifti kan verin.
Yarin kan vermeye gidicem.
Acik olan testi sabah cok acik bi idrar ile yaptırdım. 5. Dk sonuç fotisi kaset test ise biraz once yine acik renkli idrar ile 3. Dk sonucu
Ilk test freely diğeri arti med

Yarin kan vermeye gidicem.
Acik olan testi sabah cok acik bi idrar ile yaptırdım. 5. Dk sonuç fotisi kaset test ise biraz once yine acik renkli idrar ile 3. Dk sonucu
Ilk test freely diğeri arti med
Artı med yanlış sonuç veriyor genelde en güzeli kan vermen inşallah güzel haberlerini alırız

Ben kan verdim sonucum pozitif kan verin bence testlerin markaları ve ne zaman pozitif verdiği önemli oluyor.
Ben pozitif testinden sonra 2 test daha yaptım negatifti kan verin.
Kızlar adet günümEki Görüntüle 3649736 erken gebelik testi yaptım prodoctor testim de yapar yapmaz çizgi belirdi sizce yanılma payı olabilir mi?
Canım hayırlı olsun benim testimede bakar mısın ilk idrarla 1. Resim diğer silik çıkanda 2.idrar 1 bardak felan su içmiştim bu kadar silik çıkması normal mi yoksa testler mi bozuk acava ya

Eklentiler

• IMG_5490.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_5506.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
Canım hayırlı olsun benim testimede bakar mısın ilk idrarla 1. Resim diğer silik çıkanda 2.idrar 1 bardak felan su içmiştim bu kadar silik çıkması normal mi yoksa testler mi bozuk acava ya
Bence normaldir ilk idrarla yapmanın amacı net gözükmesi zaten o yüzden normal olabileceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…