Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canm değer 2793 çıkmış. Ne kadar gecikmen olduBen bisey anlamadım acaba hamilelik var mıdır?
Tam 1 hafta oldu bugünVar canm değer 2793 çıkmış. Ne kadar gecikmen oldu
Gerçekten mi ya 4 ay önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu çok istiyordum Rabbim sağlıkla Kucağıma almayı nasip etsin dua edin ne olurVar tabi kıııız…![]()
Hayırlı olsun cnm hamilesinTam 1 hafta oldu bugün
İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaa, yarın bi git doktora haber ver burdan bize❤Gerçekten mi ya 4 ay önce bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu çok istiyordum Rabbim sağlıkla Kucağıma almayı nasip etsin dua edin ne olur![]()
Amin amin İnşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm hamilesindarısı tüm isteyenlerin ve en başta benim başıma
![]()
Evet pozitif tebriklerBen bisey anlamadım acaba hamilelik var mıdır?
Veririm İnşaAllah yarın aile hekimine gidicem cuma günü de kadın doğuma gidicem İnşaAllah hersey yolundadırİnşallah sağlıkla alırsın kucağınaa, yarın bi git doktora haber ver burdan bize❤![]()
Teşekkürler❤Evet pozitif tebrikler
Evet canım verdim 1 aylık hamileyim oğlumun sünneti araya girdiği için buraya girip yazamadımNe yaptın verdin mi kan ?
Tebrik ederimm sağlıkla gelsinEvet canım verdim 1 aylık hamileyim oğlumun sünneti araya girdiği için buraya girip yazamadım