Hamile miyim

aleynaposlu3005

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
29
2
6
25
Kızlar benim her ay 11 inde gelen adetim bu ay 4 ünde geldi ve kahverengi pas renginde 1 gün sürdü sonra goguslerde hassasiyet ve koltuk altına doğru ağrım oldu ama bu hafta sonra ilk başlarda kasık ağrılarım oldu bugünde test yaptım böyle cikti şimdi nedir durum bilmiyorum yardım eder misjniz

Eklentiler

• Screenshot_20251016-151649.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 94
Yaa bence hamilesin çünkü belirtiler bariz kendini göstermiş bence kan testi yaptır geç olmadan 11 inden sonra herhangi bir kanamanın oldu mu

Kasık ağrısı zaten bebeğin yerleşmesinden dolayı en önemli belirtiler den biri ama test yapmadan tabi kesin sonuç alamazsın bence beklemeden yarın test yaptır

Cnm hepsi normal hamilelikde olacak belirtiler testtede silik bir çizgi gördüm yüksek ihtimal gebelik durumu var yarın tekrar test yapın ilk idrar ile yaparsanız daha net cikar ondan sonrada kan verin

Normalde önerilen ilk idrarla yapılması ilk idrarla yapmadıysan istersen bi yarın sabah yap sonra kan testi ver hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bize de

Kasık ağrısı zaten bebeğin yerleşmesinden dolayı en önemli belirtiler den biri ama test yapmadan tabi kesin sonuç alamazsın bence beklemeden yarın test yaptır

Benimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acaba

Benimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acaba
Kızlar kan testi yaptırdım 7 Ekim'de de yaptırmıştım 0.2 çıkmisti bugün birdaha yaptırdım 2.30 çıktı 9 günde bu kadar yükselmesi normal mi

Bu kadar erken belirtiler ortaya çıkmaz genelde bence biraz daha gözlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…