- 24 Ağustos 2024
- 29
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi aleynaposlu3005
-
Yaa bence hamilesin çünkü belirtiler bariz kendini göstermiş bence kan testi yaptır geç olmadan 11 inden sonra herhangi bir kanamanın oldu muKızlar benim her ay 11 inde gelen adetim bu ay 4 ünde geldi ve kahverengi pas renginde 1 gün sürdü sonra goguslerde hassasiyet ve koltuk altına doğru ağrım oldu ama bu hafta sonra ilk başlarda kasık ağrılarım oldu bugünde test yaptım böyle cikti şimdi nedir durum bilmiyorum yardım eder misjniz
Hayır olmadı sadece 4 Ekim'de kahverengi pas renginde olduYaa bence hamilesin çünkü belirtiler bariz kendini göstermiş bence kan testi yaptır geç olmadan 11 inden sonra herhangi bir kanamanın oldu mu
Bence hamilesin bekleme boşuna yarın direk kan ver Bence ay bende heyecan yaptım şimd
Bu aralar sağ kaldığım hafif ağrı kramp gibi birde sağ gogsumde yanma ağrı oliyor bu normal miBence hamilesin bekleme boşuna yarın direk kan ver Bence ay bende heyecan yaptım şimdi
Ben hiç hamilelik yaşamadım ama arkadaşım hamile onunda göğüsleri aynı şekilde ağrıyoBu aralar sağ kaldığım hafif ağrı kramp gibi birde sağ gogsumde yanma ağrı oliyor bu normal mi
Anladım sağ kasıkta ki ağrı normal miBen hiç hamilelik yaşamadım ama arkadaşım hamile onunda göğüsleri aynı şekilde ağrıyo
Bunu ilk idrarla yapmadığım için mi silinik.cikti yaniCnm hepsi normal hamilelikde olacak belirtiler testtede silik bir çizgi gördüm yüksek ihtimal gebelik durumu var yarın tekrar test yapın ilk idrar ile yaparsanız daha net cikar ondan sonrada kan verin
Yok cnm ilk idrarla daha koyu çıkar varsa çünkü sabaha kadar idrar birikiyor ya ondan HCG hormonu da idrarda daha çok birikiyor ve testde daha da koyu olur..sen ilk idrar yapmamana rağmen çizgi belli yarın bir daha yap bence var senin bebisBunu ilk idrarla yapmadığım için mi silinik.cikti yani
Kasık ağrısı zaten bebeğin yerleşmesinden dolayı en önemli belirtiler den biri ama test yapmadan tabi kesin sonuç alamazsın bence beklemeden yarın test yaptır
Benimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acabaKasık ağrısı zaten bebeğin yerleşmesinden dolayı en önemli belirtiler den biri ama test yapmadan tabi kesin sonuç alamazsın bence beklemeden yarın test yaptır
Kızlar kan testi yaptırdım 7 Ekim'de de yaptırmıştım 0.2 çıkmisti bugün birdaha yaptırdım 2.30 çıktı 9 günde bu kadar yükselmesi normal miBenimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acaba
Geç döllenme olmuş olabilir doktor herhangi bişi dedi miKızlar kan testi yaptırdım 7 Ekim'de de yaptırmıştım 0.2 çıkmisti bugün birdaha yaptırdım 2.30 çıktı 9 günde bu kadar yükselmesi normal mi
Bu kadar erken belirtiler ortaya çıkmaz genelde bence biraz daha gözlemleBenimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acaba
Doktora gitmedim Kan testi yaptırdım sadeceGeç döllenme olmuş olabilir doktor herhangi bişi dedi mi
Doktora gitmedim Kan testi yaptırdım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?