- Konu Sahibi aleynaposlu3005
6-10 gün içinde yerleşme belirtileri olarak geçiyor gpt sordum ama bilemiyorum tabi ki dediğiniz gibi de olabilirBu kadar erken belirtiler ortaya çıkmaz genelde bence biraz daha gözlemle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6-10 gün içinde yerleşme belirtileri olarak geçiyor gpt sordum ama bilemiyorum tabi ki dediğiniz gibi de olabilirBu kadar erken belirtiler ortaya çıkmaz genelde bence biraz daha gözlemle
Yerleşme belirtisi olabilir evet sivilcelenme hormonal olarak olmuş olabilir ama kasık ağrısı yerleşmeden dolayı olabilir6-10 gün içinde yerleşme belirtileri olarak geçiyor gpt sordum ama bilemiyorum tabi ki dediğiniz gibi de olabilir
O zaman ben 2 gün sonra birdaha yaptirayimEki Görüntüle 3659989 bak burda çok erken dönemde yapıldığı için yazıyo iki gün sonra tekrardan testi vermen gerek
adet gününde bu deeğer negatiftir ne yazık kiPeki 2.30 yükselir mi 2 gün sonra benim adetim de gecikti
Ama adetim 10 gün geciktiadet gününde bu deeğer negatiftir ne yazık ki
10 gün gecikmeyle kanda çıkması gerekirdi aslındaAma adetim 10 gün gecikti
10 gün gecikmeyle 2.30un en az 2000 olması lazımdıAma adetim 10 gün gecikti
Anladım doktor 2 hafta sonra birdaha bakalım dedi belki dış gebeliktir dedi10 gün gecikmeyle 2.30un en az 2000 olması lazımdı
Baktırdınız mı son durumunuz nedirAnladım doktor 2 hafta sonra birdaha bakalım dedi belki dış gebeliktir dedi
Daha baktirmadim haftaya baktiricamBaktırdınız mı son durumunuz nedir
N’aptınız acaba gebelik var mı merak ettim inşallah vardırDaha baktirmadim haftaya baktiricam