Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi baya koyu hayırlı olsunkızlar adetim 1 gün gecikti bir bakar mısınız hamile miyim herkes yok negatif diyor siz ne diyorsunuz
Yaa daha bir gün gecti ya ne bileyim umutlanmak istemiyorum ama resmen iki çizgi görüyorum ya da ben kafayı yedimHamilesin
Ay insallah canım Rabbim nasip etmiştirÇizgi baya koyu hayırlı olsun![]()
Evet testin markası days comfort bazıları guvenilir bir test olmadigini da yazmistestin markası ne? bence ikinci çizgi çok net görünüyor. hamile olabilirsin
Awox la dene birde en iyi marka oEvet testin markası days comfort bazıları guvenilir bir test olmadigini da yazmis
Ay insallah canım Rabbim nasip etmiştir![]()
Bence gebesiniz kan verip öğrenebilirsinizkızlar adetim 1 gün gecikti bir bakar mısınız hamile miyim herkes yok negatif diyor siz ne diyorsunuz
Hic silik degil bayada koyu kim buna yok negatif demiskızlar adetim 1 gün gecikti bir bakar mısınız hamile miyim herkes yok negatif diyor siz ne diyorsunuz
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinTestin markası bu kadar pembelikte önemli değil. Hiç takılma bence ona silik değil bişey değil yani.
Yaaa valla insan ne yapacağını şaşırıyorHamilesin kan ver![]()
Ahahhahaha valla arkadaşlarım annem hepsi yok negatif diyor ama bilemedim bendeHic silik degil bayada koyu kim buna yok negatif demis![]()
Ahaha var canim hayırlı olsunAhahhahaha valla arkadaşlarım annem hepsi yok negatif diyor ama bilemedim bende![]()