- 11 Ağustos 2025
- 28
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi mavikelebeklerim
Artimed gebelik testi bu şekilde çıktı sizce hamile miyim fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik çizgi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesiniz büyük ihtimalleArtimed gebelik testi bu şekilde çıktı sizce hamile miyim fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik çizgi var
Bence var canım inşallah bata kaç gün varArtimed gebelik testi bu şekilde çıktı sizce hamile miyim fotoğrafta çok belli olmuyor ama silik çizgi var
7 gün geciktiBence var canım inşallah bata kaç gün var
Kan verdiniz miEki Görüntüle 3662860 Buda benim artimed
Evet onu bende duydum o yüzden iki kere yaptım birkaç gün önce artimed yapmıştım negatif çıkmıştıAma bunlar için yalancı pozitif dıyorlarartimed kimisi ben bunla öğrendim Dıyor kimisi yalancı pozıtıf çıkarttı Dıyor
Benimde pozitif çıktı ama inanmıyorumEvet onu bende duydum o yüzden iki kere yaptım birkaç gün önce artimed yapmıştım negatif çıkmıştı
Hayırlısı bakalımBenimde pozitif çıktı ama inanmıyorum
Hayır cnmKan verdiniz mi
İstiyorsanız inşallah yalancı pozitif değildirBenimde pozitif çıktı ama inanmıyorum
AminHayırlısı bakalım
inşallah degildirİstiyorsanız inşallah yalancı pozitif değildir
Dualarda buluşalım o zamanAmin
inşallah degildir![]()
Tabiki isdiyorumİstiyorsanız inşallah yalancı pozitif değildir
Kan vermelisiniz bence varsa çıkar zaten mutlaka7 gün gecikti
KalbtenDualarda buluşalım o zaman![]()
Yarın sabah vermeye gideceğim ama korkuyorum negatif sonuç almaktanKan vermelisiniz bence varsa çıkar zaten mutlaka
Amiiiiin inşallahKalbtendılerım rabbimden evlat isdeyen herkese sana bana hasretle özlemle bekleyen herkese tez vakıtte hayırlı sağlıklı nasip etsin kucaklarımıza