Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözünürlük baya düşmüş kaseti açıp tekrar atabilirsiniz birazda resmin ayarlarıyla oynarsanızKızlar adetime 6 gün var test yaptım gözüküyor mu
Evet var gibi görünüyor
Peki sence kaç gün sonra tekrar yapayım göğüs uçlarım ve belim ağrıyor aslında adet ağrıları gibiEvet var gibi görünüyor
2 gün sonra yapsan koyulaşmış olur bende adete 10 gün varken öğrenmiştim bu şekildeydi awoxla yap amaPeki sence kaç gün sonra tekrar yapayım göğüs uçlarım ve belim ağrıyor aslında adet ağrıları gibi
Tamam olur2 gün sonra yapsan koyulaşmış olur bende adete 10 gün varken öğrenmiştim bu şekildeydi awoxla yap ama
İlişkiden kaç gün sonra yaptınız bu testiKızlar adetime 6 gün var test yaptım gözüküyor mu
2 sonraİlişkiden kaç gün sonra yaptınız bu testi
İlişkiden 2 gün sonramı yaptınız testi gerçekten ??? İlişkiden en azzz 10 gün sonra zar zor bir ihtimal çıkıyorken 2 gün sonra çıkması mümkün değil zaten çıkmamışta birşey gözükmüyor2 sonra
Bilmiyorum pek kaç gün sonra test olunmasını ayrıca önceki günlerde yapmıştık etkisi olamaz muİlişkiden 2 gün sonramı yaptınız testi gerçekten ??? İlişkiden en azzz 10 gün sonra zar zor bir ihtimal çıkıyorken 2 gün sonra çıkması mümkün değil zaten çıkmamışta birşey gözükmüyor
Kuzucum senin son regl tarihinin başlangıcı hangi tarih bana onu söylermisiinBilmiyorum pek kaç gün sonra test olunmasını ayrıca önceki günlerde yapmıştık etkisi olamaz mu
1 Ekim de oldumKuzucum senin son regl tarihinin başlangıcı hangi tarih bana onu söylermisiin
Yani 28 günde bir regl oluyorsan 5 gün sonra regl olman lazım 2 3 gün kala tekrar test yap ama sabah ilk idrar ile yap canım sabredebilirsen regl günü yap inşallah vardır1 Ekim de oldum
Bi de gel dövKuzucum senin son regl tarihinin başlangıcı hangi tarih bana onu söylermisiin
Hahsahha kuzucum diyip regl tarihini sormamın neresi dövmek azarlamak ? Azarlayacak olsam emin olun hiç bu şekilde cevap vermemki azarlancak birşey yok kimse anasının karnında öğrenmiyor birşeylerş sadece ona yardımcı olmak istedim kişi kendinden bilirmiş işi kötü bakıyorsunuz kötü görüyorsunuz. İyi akşamlar.Bi de gel döv
Allah aşkına bu platformdaki insanları bu üslup bilmezliği nedir gerçekten azarlar gibi cevap verecekseniz hiç vermeyin kadının olan hevesini de mahfettiniz zaten
İyi de kadın kötü bişey yazmamış ki açıklama yapmak için regl tarihini sormuş bunda ne varBi de gel döv
Allah aşkına bu platformdaki insanları bu üslup bilmezliği nedir gerçekten azarlar gibi cevap verecekseniz hiç vermeyin kadının olan hevesini de mahfettiniz zaten
Tamam olur teşekkür ederimYani 28 günde bir regl oluyorsan 5 gün sonra regl olman lazım 2 3 gün kala tekrar test yap ama sabah ilk idrar ile yap canım sabredebilirsen regl günü yap inşallah vardır
Kendi gibi sanıyor sanırım boşver kuzumİyi de kadın kötü bişey yazmamış ki açıklama yapmak için regl tarihini sormuş bunda ne var
Ayyyy değilim bitanem Allah söyletmiş olsun ahahahahKendi gibi sanıyor sanırım boşver kuzum
Ve sanırım sende yeni hamişsin başka postta görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla al kucağına![]()