- 15 Ağustos 2024
- 1.657
- En iyi cevaplar
- 1
- 552
- 43
Tamam olur teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olur teşekkür ederim![]()
Ayyy üzmedim inşallah seni, demek senin yazdığın birşeyden seni hamile sanmışım özür dilerim inşallahhhh vardır rabbim bana nasip ettiyse benim yerime sana versin inşallah ❤Ayyyy değilim bitanem Allah söyletmiş olsun ahahahah![]()
Oyyyy allahım dualarının güzelliğinden versin hep sana zorluk göstermedenAyyy üzmedim inşallah seni, demek senin yazdığın birşeyden seni hamile sanmışım özür dilerim inşallahhhh vardır rabbim bana nasip ettiyse benim yerime sana versin inşallah ❤![]()
Amin kuzucum hepimize inşallahOyyyy allahım dualarının güzelliğinden versin hep sana zorluk göstermedençok teşekkür ederim
![]()
Günler geçmiyoooor bekliyoruummmm sende gebelik haberini almayı bekleyenlerdensin sanırımAmin kuzucum hepimize inşallah![]()
Hesabınmı silindi sana özelden yazamıyorumGünler geçmiyoooor bekliyoruummmm sende gebelik haberini almayı bekleyenlerdensin sanırım
Ben sana yazdımHesabınmı silindi sana özelden yazamıyorum
Ayyy üzmedim inşallah seni, demek senin yazdığın birşeyden seni hamile sanmışım özür dilerim inşallahhhh vardır rabbim bana nasip ettiyse benim yerime sana
teşekkür ederim tekrardan bilmediğimden dolayı buraya attım inşallah nasipse olur![]()
KızzzzzBen sana yazdım
Hamile miyim adetim gecikti test yaptık böyle çıktıKızzzzz
Hamile miyim adetim gecikti test yaptık böyle çıktı