Daha yolun başındasınız,gebelik için neden bukadar acele ediyorsunuz ki biraz evliliğin tadını çıkarın gezin tozun.Çocuk yapmayın demiyorum yanlış anlamayın,Yaşınız kaç bu arada ve eşinizle önceden tanışıyormuydunuz?4 ay 6 günlük evliyim, evliliğimin başında ilk birleşme olmadı canım acıyordu sonra rahmimde enfeksiyon çıktı bende 5 gün sabah akşam 1000 mg iğne vuruldum. Enfeksiyonum gitti ama vajinismus teşhisi koyuldu 18 Ekim'de vajinismusu yendim. Çok sıkıntılı bir durum yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
18 ekimde döngüm başlıyordu 23 24 ekim de doğurganlığım vardı biz döngü zamanı hep birlikte olduk özellikle yumurtlama günüm 31 ekimde kan testi verdim doktorum erken negatif çıkarsa üzülme dedi negatif çıktı.
Sonra meraktan test yaptım negatif çıktı. Adetim gecikti 2. Gün yine negatif çıktı bugün adetim gecikeli 5. Gün normalde bugün adetimin bitmesi lazımdı hem erken hemde kaset 2 tane test yaptım sabahtan ikisi de negatif çıktı ama adrt sancım yok. Midem bulanıyor kusucak gibi değilim ama başım dönüyor acayip de bir gazım var gece gündüz hayatımda ilk defa bu kadar kötü oldum test negatif olduğu halde hamile kalma şansım var mı bilmiyorum acaba geç mi yumurtlamam oldu sonradan mı döllendi emin değilim ama kasıklarım da bir baskı var dolgunluk var ayrıyetten kokusuz şeffaf da bir akıntım var.
Belirtilerin benziyor ama testler negatif bi kaç gün bekle olmazsa kadın doğuma görünürsün tekrar ilaç verir zaten.4 ay 6 günlük evliyim, evliliğimin başında ilk birleşme olmadı canım acıyordu sonra rahmimde enfeksiyon çıktı bende 5 gün sabah akşam 1000 mg iğne vuruldum. Enfeksiyonum gitti ama vajinismus teşhisi koyuldu 18 Ekim'de vajinismusu yendim. Çok sıkıntılı bir durum yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
18 ekimde döngüm başlıyordu 23 24 ekim de doğurganlığım vardı biz döngü zamanı hep birlikte olduk özellikle yumurtlama günüm 31 ekimde kan testi verdim doktorum erken negatif çıkarsa üzülme dedi negatif çıktı.
Sonra meraktan test yaptım negatif çıktı. Adetim gecikti 2. Gün yine negatif çıktı bugün adetim gecikeli 5. Gün normalde bugün adetimin bitmesi lazımdı hem erken hemde kaset 2 tane test yaptım sabahtan ikisi de negatif çıktı ama adrt sancım yok. Midem bulanıyor kusucak gibi değilim ama başım dönüyor acayip de bir gazım var gece gündüz hayatımda ilk defa bu kadar kötü oldum test negatif olduğu halde hamile kalma şansım var mı bilmiyorum acaba geç mi yumurtlamam oldu sonradan mı döllendi emin değilim ama kasıklarım da bir baskı var dolgunluk var ayrıyetten kokusuz şeffaf da bir akıntım var.
Eşim 29 yaşında ben 22Daha yolun başındasınız,gebelik için neden bukadar acele ediyorsunuz ki biraz evliliğin tadını çıkarın gezin tozun.Çocuk yapmayın demiyorum yanlış anlamayın,Yaşınız kaç bu arada ve eşinizle önceden tanışıyormuydunuz?
Umarım hamileyimdirBelirtilerin benziyor ama testler negatif bi kaç gün bekle olmazsa kadın doğuma görünürsün tekrar ilaç verir zaten.
Vajinusmus hemen yendin mi gerçekten ben de korkuyorum 1 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz vajinusmus olduğumu öğrendim süreç nasıl oluyor acaba bilgilendirir misiniz4 ay 6 günlük evliyim, evliliğimin başında ilk birleşme olmadı canım acıyordu sonra rahmimde enfeksiyon çıktı bende 5 gün sabah akşam 1000 mg iğne vuruldum. Enfeksiyonum gitti ama vajinismus teşhisi koyuldu 18 Ekim'de vajinismusu yendim. Çok sıkıntılı bir durum yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
Yaşın daha evlenmek için bile çok küçük. Daha doğru düzgün bir cinsel hayatınız yok ne çocuğu ne aceleniz var? Vücudunuzu tanımıyorsunuz daha. Cinsel ilişkiye girmeyi sadece üremek mi zannediyorsunuz ?Kolay mı zannediyorsunuz çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz gerçekten anlamıyorum hemen koştura koştura bombayı düşüyorsunuz evliliğin altına. Sonra burada bir sene geçmeden bir ton konu açılıyor kocam şöyle kocam böyle diye.Eşim 29 yaşında ben 22
20 de sözlendik 21 de nişan 22 de evlendik zaten 3 yılda ailelerimiz rahat bırakmıştı gezdik dolaştık eğlendik şimdi de çocuk istiyoruz
Bakın hanımefendi yaşım sizi ilgilendirmiyor bu bir , cinsel hayat sadece birleşme ile olmuyor bu iki , vücudumuzu çok iyi tanıyoruz bunu bizden iyi bilemezsiniz bu üç , cinsel ilişkiyi üremek için zannetmiyoruz ve kolay hiç zannetmiyoruz bu dört son ve beşinci olarak kocamla alâkalı sorunlarımı buraya yansıtacak biri değilim. Allah'ıma şükürler olsun kocamla çok severek ve sayarak evlendik hiçbir sorunumuz yok. Size şunu da söyleyeyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve gecesine düşük yaptım. Eşimin ailesinde hep çocuk tedavisi yapıldığı için baştan sorunumuz varsa bilelim dedik o yüzden çocuk işine hemen girdik eğer ki bir anda evlenseydik emin olun bende bir süre istemezdim ama biz 3 yıldır birbirimizin hayatındayız zaten ki yeniden hamile kalırsam guatr hastalığım var tsh yüksek çıktı belki de çocuk bu yüzden tutunamadı yeniden ilaç kullanıcam hamile kalınca da düşün olmaması için progesteron kullanmam lazımmış. Kimse kimsenin işine karışmasın lütfen kocamla sorun yaşarsan arkamda durcak kapı gibi annem babam var bana da çocuğuma da bakar merak etmeyin.Yaşın daha evlenmek için bile çok küçük. Daha doğru düzgün bir cinsel hayatınız yok ne çocuğu ne aceleniz var? Vücudunuzu tanımıyorsunuz daha. Cinsel ilişkiye girmeyi sadece üremek mi zannediyorsunuz ?Kolay mı zannediyorsunuz çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz gerçekten anlamıyorum hemen koştura koştura bombayı düşüyorsunuz evliliğin altına. Sonra burada bir sene geçmeden bir ton konu açılıyor kocam şöyle kocam böyle diye.
Eşimle 3 ay içinde tanışıp evlendim hemen 1 ay sonra hamile kaldım gül gibi bir kızım var ve eşimle Allah'a şükür bir problemim yok yaşınız eşiniz yaşı çocuk düşünüp düşünmediğiniz hiç kimseyi ilgilendirmez olabilir isteyebilirsiniz. Ben 2. Çocuğu istiyorum ilk çocukta hemen oldu şuan 5-6 aydır deniyorum olmuyor geç kalmaktansa hemen olmasını tercih ederim. Allâh ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten. Adetiniz hâlâ gelmediyse kadın doğuma başvurabilirsiniz. Beta baktırıp değerinize bakarlar eğer adet hâlâ olmazsanız söktürücü verirler. Umarım hamilesinizBakın hanımefendi yaşım sizi ilgilendirmiyor bu bir , cinsel hayat sadece birleşme ile olmuyor bu iki , vücudumuzu çok iyi tanıyoruz bunu bizden iyi bilemezsiniz bu üç , cinsel ilişkiyi üremek için zannetmiyoruz ve kolay hiç zannetmiyoruz bu dört son ve beşinci olarak kocamla alâkalı sorunlarımı buraya yansıtacak biri değilim. Allah'ıma şükürler olsun kocamla çok severek ve sayarak evlendik hiçbir sorunumuz yok. Size şunu da söyleyeyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve gecesine düşük yaptım. Eşimin ailesinde hep çocuk tedavisi yapıldığı için baştan sorunumuz varsa bilelim dedik o yüzden çocuk işine hemen girdik eğer ki bir anda evlenseydik emin olun bende bir süre istemezdim ama biz 3 yıldır birbirimizin hayatındayız zaten ki yeniden hamile kalırsam guatr hastalığım var tsh yüksek çıktı belki de çocuk bu yüzden tutunamadı yeniden ilaç kullanıcam hamile kalınca da düşün olmaması için progesteron kullanmam lazımmış. Kimse kimsenin işine karışmasın lütfen kocamla sorun yaşarsan arkamda durcak kapı gibi annem babam var bana da çocuğuma da bakar merak etmeyin.
Cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve akşamına düşük yaptım maalesefEşimle 3 ay içinde tanışıp evlendim hemen 1 ay sonra hamile kaldım gül gibi bir kızım var ve eşimle Allah'a şükür bir problemim yok yaşınız eşiniz yaşı çocuk düşünüp düşünmediğiniz hiç kimseyi ilgilendirmez olabilir isteyebilirsiniz. Ben 2. Çocuğu istiyorum ilk çocukta hemen oldu şuan 5-6 aydır deniyorum olmuyor geç kalmaktansa hemen olmasını tercih ederim. Allâh ne zaman nasip ederse o zaman olur zaten. Adetiniz hâlâ gelmediyse kadın doğuma başvurabilirsiniz. Beta baktırıp değerinize bakarlar eğer adet hâlâ olmazsanız söktürücü verirler. Umarım hamilesiniz
Ya nasip değilmiş demek ki sıkma canınıCuma günü hamile olduğumu öğrendim ve akşamına düşük yaptım maalesef
İsterseniz bi genetik test yaptırın düşük nedenini öğrenme için belki tsh belki pıhtılaşma belki başka bi medeni vardır ona göre önlem alırsınız belki de hiçbir sorun yokturCuma günü hamile olduğumu öğrendim ve akşamına düşük yaptım maalesef
Yok sıkmıyorum Allah'a şükür en azından hamile kalıyorum Allah'ın izniyle bir daha olur Allah kimseyi karnı kucağı boş bırakmasın aminYa nasip değilmiş demek ki sıkma canını
İlk düşüğüm olduğu için önermediler ama tsh 3.16 çıkmıştı diğer hamileliğimde düşük olmasın diye ilaç kullandırcaklar ama ilk düşükten sonra sağlıklı bir gebelik olucak dedilerİsterseniz bi genetik test yaptırın düşük nedenini öğrenme için belki tsh belki pıhtılaşma belki başka bi medeni vardır ona göre önlem alırsınız belki de hiçbir sorun yoktur
Ben de 1 kere düşük yaptım doktor bana 2 düşük olmadan yapmıyor devlettekiler ama yapmanızda fayda var nedenini net öğrenmemiz için yoksa ihtimal hep var demişti inşallah daha yaşamazsınız bu stresi ağrıyı ama bence bi şansınızı deneyin derim başta önemsemiyorlar ama önemli bir konu aslındaİlk düşüğüm olduğu için önermediler ama tsh 3.16 çıkmıştı diğer hamileliğimde düşük olmasın diye ilaç kullandırcaklar ama ilk düşükten sonra sağlıklı bir gebelik olucak dediler
Şey devlete değil özele gidiyorum bir daha düşük olmasın diye ilaç vericez dedi hiçbir sıkıntı yok dedi banaBen de 1 kere düşük yaptım doktor bana 2 düşük olmadan yapmıyor devlettekiler ama yapmanızda fayda var nedenini net öğrenmemiz için yoksa ihtimal hep var demişti inşallah daha yaşamazsınız bu stresi ağrıyı ama bence bi şansınızı deneyin derim başta önemsemiyorlar ama önemli bir konu aslında
İnşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olurŞey devlete değil özele gidiyorum bir daha düşük olmasın diye ilaç vericez dedi hiçbir sıkıntı yok dedi bana
Amin inşallah sizedeİnşallah hayırlısıyla gönlündeki nasip olur
Bakın hanımefendi yaşım sizi ilgilendirmiyor bu bir , cinsel hayat sadece birleşme ile olmuyor bu iki , vücudumuzu çok iyi tanıyoruz bunu bizden iyi bilemezsiniz bu üç , cinsel ilişkiyi üremek için zannetmiyoruz ve kolay hiç zannetmiyoruz bu dört son ve beşinci olarak kocamla alâkalı sorunlarımı buraya yansıtacak biri değilim. Allah'ıma şükürler olsun kocamla çok severek ve sayarak evlendik hiçbir sorunumuz yok. Size şunu da söyleyeyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve gecesine düşük yaptım. Eşimin ailesinde hep çocuk tedavisi yapıldığı için baştan sorunumuz varsa bilelim dedik o yüzden çocuk işine hemen girdik eğer ki bir anda evlenseydik emin olun bende bir süre istemezdim ama biz 3 yıldır birbirimizin hayatındayız zaten ki yeniden hamile kalırsam guatr hastalığım var tsh yüksek çıktı belki de çocuk bu yüzden tutunamadı yeniden ilaç kullanıcam hamile kalınca da düşün olmaması için progesteron kullanmam lazımmış. Kimse kimsenin işine karışmasın lütfen kocamla sorun yaşarsan arkamda durcak kapı gibi annem babam var bana da çocuğuma da bakar merak etmeyin.
Nasıl yendiniz acaba 2.5yıllık evliyim tedavi oldum ama başaramadım evde denemeye calışıyorum parmak sokabiliyorum dilator seti aldım 4 boyutunda aldım içime ama penise cesaret edemiyorum panik cok yapıyorum ne yapmam lazım4 ay 6 günlük evliyim, evliliğimin başında ilk birleşme olmadı canım acıyordu sonra rahmimde enfeksiyon çıktı bende 5 gün sabah akşam 1000 mg iğne vuruldum. Enfeksiyonum gitti ama vajinismus teşhisi koyuldu 18 Ekim'de vajinismusu yendim. Çok sıkıntılı bir durum yardım isteyen varsa yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?